Arrangementet er fullført.

Gratis Parkkveld med Jørn Hoel hovedbilde
lørdag 
16:00
Tveten Gård

Gratis Parkkveld med Jørn Hoel

ntso

På selveste St. Hansaften inviterer Bydel Alna til parkkveld på Tveten gård. På scenen står den folkekjære musikeren Jørn Hoel. Han er blant annet kjent for låtene «Har en drøm» og «Ei hand å holde i».

Vi har  blitt godt kjent med Jørn Hoel fra flere TV-programmer som «Stjernekamp, «Hver gang vi møtes» og «Beat for Beat».

Finn arrangementet på Facebook

Gratis og for alle
Arrangementet er for hele Oslos befolkning og er en gratis kulturgave fra Bydel Alna. Parkkvelden er et alkoholfritt arrangement.

Åpen café
På parkkvelden vil det være mulig å kjøpe mat og drikke.

Hvordan kommer du deg dit?
Ta T-banen til Tveita og gå gjennom skolegården til Tveita skole. Tveten gård (Tvetenveien 101) ligger rett bak skolen.

Parkering: Det er ingen parkering på Tveten gård. Det er lov å kjøre opp til gården for å slippe av eldre og funksjonshemmede. Parkering er på nedre plan Tveita senter og i skolegården på Tveita skole.

Relaterte saker

Eventbilde: HEATHER
fredag
17:00

HEATHER

Dialogforestillingen Heather av Thomas Eccleshare er et engasjerende teaterstykke om språk, fordommer og historienes kraft. 

Eventbilde: Hamlet på Nationaltheatret
fredag
19:30

Hamlet på Nationaltheatret

Opplev Hamlet, teaterhistoriens største klassiker, aktualisert i en verden av politisk kaos – i Johannes Holmen Dahls renskårne regi.

Eventbilde: Use your heart as a phone
lørdag

Use your heart as a phone

Hva er kjærlighet og hvordan kan kunsten fungere som uttrykk for kjærlighet? 17 kunstnere utforsker kjærlighetens språk i fellesskap.