Arrangementet er fullført.

Gratis førpremiere av KJEMPEN hovedbilde
torsdag 
18:00

Gratis førpremiere av KJEMPEN

ntso

Oslo Pix er hovedstadens nye internasjonale filmfestival, som skal gi byen det beste innen europeisk og nordamerikansk film. Første festival går av stabelen 8.-13. juni, men allerede nå varmer de opp med en rekke gratis arrangementer i tiden opp mot festivalen.

Oslo Pix inviterer i samarbeid med Nordisk Film Kino og Fidalgo til andre utgave av Klubb Oslo Pix med førpremiere på KJEMPEN, en etterlengtet spillefilmdebut fra den kritikerroste regissøren Johannes Nyholm. Filmen har allerede revet med seg priser på en rekke filmfestivaler, og selveste Nyholm er med til samtale i forbindelse med visningen.

OM KJEMPEN

Kjempen er en hjerteskjærende og varm komedie om en annerledes hverdagshelt. Richard er født autistisk og deformert, tatt fra moren sin i tidlig alder og lever for å spille boule. Nå, 30 år senere, er han fast bestemt på å nå drømmen om å vinne Nordisk mesterskap og vende tilbake til mammaen sin. Som hjelp har han klubbkompisen Roland, tre klumper i ekte gull og en 50 meter høy kjempe.

Regissør Johannes Nyholm har tidligere laget prisbelønte kortfilmer som «Las Palmas» og «Puppetboy». Med spillefilmsdebuten KJEMPEN fortsetter han å utvikle sitt filmatiske univers.

PRAKTISK INFO

Maks 176 seter + 2 HC-plasser. Unummererte plasser. Billetter hentes samme dag på Oslo Pix-stand på Saga fra 17.15. Ingen reservasjoner.

Sted: Nordisk Film Kino Saga

Huk av de andre Klubb Oslo Pix-eventene i kalenderen allerede nå:
– Torsdag 20 april: Følg med for tittel.
– Tirsdag 23. april: Programslipp med noko attåt.

Relaterte saker

Eventbilde: Utendørsteater: Dagen ingenting rart eller kriminelt skjedde i banken
lørdag
12:00

Utendørsteater: Dagen ingenting rart eller kriminelt skjedde i banken

«Dagen ingenting rart eller kriminelt skjedde i banken» er en koronavennlig vandreforestilling som foregår utendørs.

Eventbilde: Omvisning i Ekebergparken
lørdag
13:00

Omvisning i Ekebergparken

Få kulturelt påfyll utendørs! Ekebergparkens skulpturvandring kombinerer vakkert landskap, skulpturer av høy kvalitet og historie.

Eventbilde: Freddy frisør – 50 år på Grønland
søndag

Freddy frisør – 50 år på Grønland

50 år har hverdagshelt og frisør Freddy Larssen klippet fra salongen sin på Grønland. Nå er tiden moden for å hedre mannen bak institusjonen «Freddy frisør».