Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Gratis førpremiere av KJEMPEN hovedbilde
torsdag 
18:00

Gratis førpremiere av KJEMPEN

ntso

Oslo Pix er hovedstadens nye internasjonale filmfestival, som skal gi byen det beste innen europeisk og nordamerikansk film. Første festival går av stabelen 8.-13. juni, men allerede nå varmer de opp med en rekke gratis arrangementer i tiden opp mot festivalen.

Oslo Pix inviterer i samarbeid med Nordisk Film Kino og Fidalgo til andre utgave av Klubb Oslo Pix med førpremiere på KJEMPEN, en etterlengtet spillefilmdebut fra den kritikerroste regissøren Johannes Nyholm. Filmen har allerede revet med seg priser på en rekke filmfestivaler, og selveste Nyholm er med til samtale i forbindelse med visningen.

OM KJEMPEN

Kjempen er en hjerteskjærende og varm komedie om en annerledes hverdagshelt. Richard er født autistisk og deformert, tatt fra moren sin i tidlig alder og lever for å spille boule. Nå, 30 år senere, er han fast bestemt på å nå drømmen om å vinne Nordisk mesterskap og vende tilbake til mammaen sin. Som hjelp har han klubbkompisen Roland, tre klumper i ekte gull og en 50 meter høy kjempe.

Regissør Johannes Nyholm har tidligere laget prisbelønte kortfilmer som “Las Palmas” og “Puppetboy”. Med spillefilmsdebuten KJEMPEN fortsetter han å utvikle sitt filmatiske univers.

PRAKTISK INFO

Maks 176 seter + 2 HC-plasser. Unummererte plasser. Billetter hentes samme dag på Oslo Pix-stand på Saga fra 17.15. Ingen reservasjoner.

Sted: Nordisk Film Kino Saga

Huk av de andre Klubb Oslo Pix-eventene i kalenderen allerede nå:
– Torsdag 20 april: Følg med for tittel.
– Tirsdag 23. april: Programslipp med noko attåt.

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på omvisning i Operaen
mandag
12:00

Bli med på omvisning i Operaen

På Omvisning i Operaen får du et innblikk i det som skjer bak scenen før teppet går opp. Dyktige omvisere forteller om arkitektur og sceneteknikk, opera og ballett. 

Eventbilde: Kontroll – forsøk på å temme verden
tirsdag
00:00

Kontroll – forsøk på å temme verden

Menneskene tar stadig mer kontroll over omgivelsene. Dette har ført til at vi i dag står overfor store utfordringer. Hvordan kan vi se for oss andre framtider? Kan vi finne nye måter å leve med og av dyr?

Eventbilde: Studentkvelder på OCHE
tirsdag
16:00

Studentkvelder på OCHE

Hver tirsdag fra 16.00 til midnatt vil Oche skjemme bort dere studenter! Samle studiekameratene dine og nyt deres spesialtilbud.