Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Gratis dansetimer for barn 3-9 år på Norsk Ballettinstitutt! hovedbilde
lørdag 
10:00
Norsk Ballettinstitutt

Gratis dansetimer for barn 3-9 år på Norsk Ballettinstitutt!

Lørdag 27. august har Norsk Ballettinstitutt GRATIS prøvetimer både på NBI Løren og NBI Majorstuen for barn 3-9 år! Passer for både gutter og jenter.

  • Barneklasser er for barnehagebarn og er ofte første skritt inn i dansens verden for veldig mange. De vektlegger en lystbetont innføring i flere av dansens mange temaer.
  • For elever på skolen tilbyr NBI klassisk ballett, jazzdans og hip hop.

Prøvetimene lørdag 27. august (Majorstuen/Løren) er helt uforpliktende og gratis, og en fin prøve før man evt. melder seg på videre kurs i høst.

Norsk Ballettinstitutt tilbyr dansekurs for alle aldre innen flere sjangre og nivåer. Skolens motto er «alle føtter kan danse». Skolen tilbyr profesjonell danseundervisning for barn fra 3 år og oppover. NBI driver med dans som kunstform og setter profesjonalitet, trygghet og danseglede høyt på klassene som tilbys.

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på feiringen av Nobels Fredspris 2022
lørdag

Bli med på feiringen av Nobels Fredspris 2022

Nobels Fredssenter inviterer til feiring av den nye fredsprisvinneren med åpent hus, omvisninger og et spennende program.

Eventbilde: Runderidning for barn hos EKT
lørdag

Runderidning for barn hos EKT

Runderidning er ponniridning for barn fra 1 til 12 år. Runderidningen foregår i en egen arena hvor ponniene leies en runde med leier fra EKT.

Eventbilde: Høstferie på Maritimt Museum
lørdag

Høstferie på Maritimt Museum

Velkommen til en høstferie fylt med mange spennende aktiviteter for små og store.