Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Gratis dansetimer for barn 3-9 år på Norsk Ballettinstitutt! hovedbilde
lørdag 
10:00
Norsk Ballettinstitutt

Gratis dansetimer for barn 3-9 år på Norsk Ballettinstitutt!

Lørdag 27. august har Norsk Ballettinstitutt GRATIS prøvetimer både på NBI Løren og NBI Majorstuen for barn 3-9 år! Passer for både gutter og jenter.

  • Barneklasser er for barnehagebarn og er ofte første skritt inn i dansens verden for veldig mange. De vektlegger en lystbetont innføring i flere av dansens mange temaer.
  • For elever på skolen tilbyr NBI klassisk ballett, jazzdans og hip hop.

Prøvetimene lørdag 27. august (Majorstuen/Løren) er helt uforpliktende og gratis, og en fin prøve før man evt. melder seg på videre kurs i høst.

Norsk Ballettinstitutt tilbyr dansekurs for alle aldre innen flere sjangre og nivåer. Skolens motto er «alle føtter kan danse». Skolen tilbyr profesjonell danseundervisning for barn fra 3 år og oppover. NBI driver med dans som kunstform og setter profesjonalitet, trygghet og danseglede høyt på klassene som tilbys.

Relaterte saker

Eventbilde: Sommeren på SNØ
mandag
00:00

Sommeren på SNØ

Lyst på en kombinasjon av sol og snø denne sommeren? SNØ tilbyr et spennende sommerprogram med gode tilbud for store og små!

Eventbilde: Krigens skjebner – på Akershus festning
tirsdag
19:00

Krigens skjebner – på Akershus festning

En vandreforestilling av og med Ross Kolby om syv skjebner under 2. verdenskrig på Akershus festning.

Eventbilde: Drøbak Havnefestival 2024
fredag
14:00

Drøbak Havnefestival 2024

Det vil bli spennende aktiviteter og underholdning til både barn og voksne på dagtid. Mens kveldene blir viet til feelgood og gode rytmer ved fjorden fra spennende artister fra hovedscenen.