Arrangementet er fullført.

Gratis babymesse på nett! hovedbilde
lørdag 

Gratis babymesse på nett!

I høst skulle Babymessen arrangeres for 3000 glade mammaer og pappaer i Oslo. Men siden dagens situasjon setter en effektiv stopper for dette, bestemte arrangøren seg for å gjøre noe enda større. Nå inviteres alle Norges gravide og småbarnsforeldre til gratis babyfest på nett!

12.- 19. september braker det løs på Babymessen.no med fagprat fra spennende eksperter, masse nyheter, eksklusive rabatter og giveaways.

Målet er å skape en positiv og engasjerende møteplass på nett, for alle de som går igjennom livets største forandring i en uviss og litt skummel tid, forteller arrangør Marianne Jemtegård, kjent fra God Morgen Norge. – Vi håper at vi ved å åpne opp for alle kan være med å spre glede og kunnskap til alle som befinner seg i den herlige babybobla denne høsten.

Det eneste du trenger å gjøre for å få en gratisbillett til moroa, er å melde deg på http://www.babymessen.no. Da får du tilgang til både videoinnhold, utstillere og alle de gode rabattene på Babymessen, helt gratis i en hel uke.

Babymessen hjertebarn er Barnekreftforeningen, forteller arrangør Fredrik Boerenstam. – Vi startet babymessen i fjor og har utviklet et nært samarbeid med Barnekreftforeningen hvor vi samler inn penger til den ideelle organisasjonen via second hand klessalg og avslutter den digitale babymessen med en auksjon hvor alle penger uavkortet går til Barnekreftforeningen. Vi  håper alle ønsker å spre det gode budskap og blir med oss på den store babyfesten! 

Om oss:

Babymessen er Norges største fysiske møteplass for gravide og småbarnsforeldre med barn i alderen 0 – 3 år. Her får du masse inspirasjon, informasjon og mulighet til å handle alt du trenger til ekstra gode priser.

På vår digitale babymesse vil du som besøkere helt gratis få tilgang på spennende foredrag og videoinnhold online. Du vil kunne lese interessante fagartikler og få masse gode tilbud, giveaways og rabattkoder fra våre utstillere og samarbeidspartnere. Etter stor suksess med Babymessen i 2019 ser vi nå endelig frem til å åpne dørene til Norges første og søteste digitale babymesse.

Relaterte saker

Eventbilde: Vi gir bort en fantastisk plass på Vassholmen Sommerleir
tirsdag

Vi gir bort en fantastisk plass på Vassholmen Sommerleir

Nå skal barna endelig få være barn igjen, og gjøre det barn kan best; leke og oppleve noe nytt og spennende sammen. Her får de en uke med sol, bading, fart og spenning på vannet.

Eventbilde: Den usynlige gutten – Bærum Kulturhus
lørdag
15:00

Den usynlige gutten – Bærum Kulturhus

Velkommen til en magisk og morsom forestilling med barnegruppa i Sandvika barne- og ungdomsteater.

Eventbilde: Subsdans summercamp for kids
mandag

Subsdans summercamp for kids

Subsdans arrangerer summercamp for barna hvor de kan melde seg på en hel uke med dans! Elevene danser hiphop, popping og break med dyktige pedagoger.