Arrangementet er fullført.

Gratis babymesse på nett! hovedbilde
lørdag 

Gratis babymesse på nett!

I høst skulle Babymessen arrangeres for 3000 glade mammaer og pappaer i Oslo. Men siden dagens situasjon setter en effektiv stopper for dette, bestemte arrangøren seg for å gjøre noe enda større. Nå inviteres alle Norges gravide og småbarnsforeldre til gratis babyfest på nett!

12.- 19. september braker det løs på Babymessen.no med fagprat fra spennende eksperter, masse nyheter, eksklusive rabatter og giveaways.

Målet er å skape en positiv og engasjerende møteplass på nett, for alle de som går igjennom livets største forandring i en uviss og litt skummel tid, forteller arrangør Marianne Jemtegård, kjent fra God Morgen Norge. – Vi håper at vi ved å åpne opp for alle kan være med å spre glede og kunnskap til alle som befinner seg i den herlige babybobla denne høsten.

Det eneste du trenger å gjøre for å få en gratisbillett til moroa, er å melde deg på http://www.babymessen.no. Da får du tilgang til både videoinnhold, utstillere og alle de gode rabattene på Babymessen, helt gratis i en hel uke.

Babymessen hjertebarn er Barnekreftforeningen, forteller arrangør Fredrik Boerenstam. – Vi startet babymessen i fjor og har utviklet et nært samarbeid med Barnekreftforeningen hvor vi samler inn penger til den ideelle organisasjonen via second hand klessalg og avslutter den digitale babymessen med en auksjon hvor alle penger uavkortet går til Barnekreftforeningen. Vi  håper alle ønsker å spre det gode budskap og blir med oss på den store babyfesten! 

Om oss:

Babymessen er Norges største fysiske møteplass for gravide og småbarnsforeldre med barn i alderen 0 – 3 år. Her får du masse inspirasjon, informasjon og mulighet til å handle alt du trenger til ekstra gode priser.

På vår digitale babymesse vil du som besøkere helt gratis få tilgang på spennende foredrag og videoinnhold online. Du vil kunne lese interessante fagartikler og få masse gode tilbud, giveaways og rabattkoder fra våre utstillere og samarbeidspartnere. Etter stor suksess med Babymessen i 2019 ser vi nå endelig frem til å åpne dørene til Norges første og søteste digitale babymesse.

Relaterte saker

Eventbilde: Helgeaktiviteter på Teknisk museum
lørdag

Helgeaktiviteter på Teknisk museum

Koding for alle, linotrykk med ditt design, 3D-printing, vitenshow, omvisninger: Klima og teknologi/livreddende oppfinnelser og discolodding!

Eventbilde: Familieomvisning på Nationaltheatret
lørdag
11:00

Familieomvisning på Nationaltheatret

Ser du etter noe gøy å gjøre sammen med barna i Oslo? Bli med på oppdagelsesferd gjennom Nationaltheatret og opplev hvordan teater blir til!

Eventbilde: Buttons- og tegneverksted
lørdag
12:00

Buttons- og tegneverksted

Lag din egen button! Den kan være vakker, søt, tøff eller ha et viktig budskap. Du bestemmer! Museumsbutikken og kafeen i Botanisk hage holder åpent.