Arrangementet er fullført.

fredag 

Grand Opening av La Fable 24. september 2021 

La Fable

 

Rydd plass i kalenderen. Paris har ankommet Oslo! 

I Café Christianias gamle lokaler har La Fable tatt den parisiske brasserie-atmosfæren til Oslo. På kjøkkenet kokkeleres det til perfeksjon med parisisk kjøkkensjef i spissen. Dette er definitivt byens beste bar- og brasserie-nyhet, sentralt plassert med Stortinget som nærmeste nabo.

På La Fable snakker lokalene for seg selv. Her skjemmes dere bort i et parisisk eventyr og det hele er som å vandre inn i en spennende bok med et univers av særegne kapitler. Til La Fable er du velkommen enten du vil svinge innom av ren nysgjerrighet, eller for å bli sittende hele dagen. Du er velkommen til å bli så lenge du vil. 

Lunsj, et nytt kontor for dagen (alene eller med kollegaer), after-work og middag er fire nøkkelfaktorer. En forfriskende cocktail, en liten kopp kaffe eller en romantisk helaften hvor den parisiske sfæren maler dere røde og rosa i kinnene er tre til.

Tenk moderne eleganse, vakkert naturlig lys, plysj, laid-back, romantikk og fenomenalt parisisk brasserie med ny og spennende vri på de tradisjonelle brasserie-menyene.

Instagram: @lafable_oslo
Facebook: @LaFableOslo

Adresse: Nedre Vollgate 19, 0158 Oslo

Hjertelig velkommen til Grand Opening av La Fable 24. september 2021 fra kl. 11.00. 
Bienvenue!

La Fable

Relaterte saker

Eventbilde: Oslo Operafestival CAROLINE WETTERGREEN
torsdag
19:00

Oslo Operafestival CAROLINE WETTERGREEN

Caroline Wettergreen og Dorina Komani presenterer et utvalg av sine favoritter fra musikkhistorien. Publikum får høre lieder av blant andre Maurice Ravel og Clara Schumann, i tillegg til arier fra Leo Delibes og Vincenzo Bellini med flere.

Eventbilde: Outlaw Country – Røverstaden
fredag
20:00

Outlaw Country – Røverstaden

Norsk Americana Forum forsetter å sette fokus på americana musikkens historisk mest betydningsfulle artister og uttrykk.

Eventbilde: Ta høstferien på Teknisk museum
lørdag

Ta høstferien på Teknisk museum

På Teknisk Museum i høstferien kan dere som familie oppleve nye utstillinger med omvisninger, samt familieaktiviteter som 3D-printing, tekstilverksted, discolodding, vitenshow, livredning og museets nye kunstjakt.