Arrangementet er fullført.

torsdag 

Grand Opening av La Fable 24. september 2021 

La Fable

 

Rydd plass i kalenderen. Paris har ankommet Oslo! 

I Café Christianias gamle lokaler har La Fable tatt den parisiske brasserie-atmosfæren til Oslo. På kjøkkenet kokkeleres det til perfeksjon med parisisk kjøkkensjef i spissen. Dette er definitivt byens beste bar- og brasserie-nyhet, sentralt plassert med Stortinget som nærmeste nabo.

På La Fable snakker lokalene for seg selv. Her skjemmes dere bort i et parisisk eventyr og det hele er som å vandre inn i en spennende bok med et univers av særegne kapitler. Til La Fable er du velkommen enten du vil svinge innom av ren nysgjerrighet, eller for å bli sittende hele dagen. Du er velkommen til å bli så lenge du vil. 

Lunsj, et nytt kontor for dagen (alene eller med kollegaer), after-work og middag er fire nøkkelfaktorer. En forfriskende cocktail, en liten kopp kaffe eller en romantisk helaften hvor den parisiske sfæren maler dere røde og rosa i kinnene er tre til.

Tenk moderne eleganse, vakkert naturlig lys, plysj, laid-back, romantikk og fenomenalt parisisk brasserie med ny og spennende vri på de tradisjonelle brasserie-menyene.

Instagram: @lafable_oslo
Facebook: @LaFableOslo

Adresse: Nedre Vollgate 19, 0158 Oslo

Hjertelig velkommen til Grand Opening av La Fable 24. september 2021 fra kl. 11.00. 
Bienvenue!

La Fable

Relaterte saker

Eventbilde: Utstilling: Sand i maskineriet – på Teknisk museum
fredag

Utstilling: Sand i maskineriet – på Teknisk museum

Nasjonalmuseet har inntatt Teknisk museum med 27 kunstverk. Noen av dem er opplagte «brudd», mens man kan lure på om andre egentlig alltid har stått på museet. 

Eventbilde: HEATHER
fredag
17:00

HEATHER

Dialogforestillingen Heather av Thomas Eccleshare er et engasjerende teaterstykke om språk, fordommer og historienes kraft. 

Eventbilde: Hamlet på Nationaltheatret
fredag
19:30

Hamlet på Nationaltheatret

Opplev Hamlet, teaterhistoriens største klassiker, aktualisert i en verden av politisk kaos – i Johannes Holmen Dahls renskårne regi.