Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

torsdag 

Grand Opening av La Fable 24. september 2021 

La Fable

 

Rydd plass i kalenderen. Paris har ankommet Oslo! 

I Café Christianias gamle lokaler har La Fable tatt den parisiske brasserie-atmosfæren til Oslo. På kjøkkenet kokkeleres det til perfeksjon med parisisk kjøkkensjef i spissen. Dette er definitivt byens beste bar- og brasserie-nyhet, sentralt plassert med Stortinget som nærmeste nabo.

På La Fable snakker lokalene for seg selv. Her skjemmes dere bort i et parisisk eventyr og det hele er som å vandre inn i en spennende bok med et univers av særegne kapitler. Til La Fable er du velkommen enten du vil svinge innom av ren nysgjerrighet, eller for å bli sittende hele dagen. Du er velkommen til å bli så lenge du vil. 

Lunsj, et nytt kontor for dagen (alene eller med kollegaer), after-work og middag er fire nøkkelfaktorer. En forfriskende cocktail, en liten kopp kaffe eller en romantisk helaften hvor den parisiske sfæren maler dere røde og rosa i kinnene er tre til.

Tenk moderne eleganse, vakkert naturlig lys, plysj, laid-back, romantikk og fenomenalt parisisk brasserie med ny og spennende vri på de tradisjonelle brasserie-menyene.

Instagram: @lafable_oslo
Facebook: @LaFableOslo

Adresse: Nedre Vollgate 19, 0158 Oslo

Hjertelig velkommen til Grand Opening av La Fable 24. september 2021 fra kl. 11.00. 
Bienvenue!

La Fable

Relaterte saker

Eventbilde: BMI – Verdens beste show 2
tirsdag
19:00

BMI – Verdens beste show 2

BMI er endelig tilbake på Latter med oppfølgeren til «Verdens beste show» – «Verdens beste show 2»!

Eventbilde: QUIZ i Glassbaren
tirsdag
19:00

QUIZ i Glassbaren

Quiz på Chateau Neuf passer for alle som ønsker å samle gamle eller nye venner for en kveld, vinnere og “lucky loosers” vil bli utnevnt hver kveld.

Eventbilde: Musikkbingo // Skandipop Edition
tirsdag
19:00

Musikkbingo // Skandipop Edition

Velkommen tilbake til suksessen med musikkbingoen Singing at the disco! Den mest stemningsfulle musikkbingoen du finner i byen!