Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Gloria – julekonsert med Meraki kammerkor hovedbilde
tirsdag 
19:30
Fagerborg Kirke

Gloria – julekonsert med Meraki kammerkor

Meraki kammerkor inviterer til en variert og vakker julekonsert, der norske julesanger og engelske carols møter to praktfulle stykker for kor og blåseensemble.

Bob Chilcott har skrevet verket Jubilate for kor, blåseensemble og piano. Det er et variert verk, med flere satser. Stykket er typisk moderne kormusikk med sine fyldige akkorder og vakre melodier.

Tekstene er hentet både fra Bibelen (Salme 100) og fra diktet Prayer av Gerard Manley Hopkins. John Rutters Gloria er et storslagent verk for kor, blåseensemble, perkusjon og orgel. Tre satser i forskjellig karakter, med både raske og energiske, og rolige og sarte partier, der både koret og blåserne får vist fram hva de kan.

Mellom disse mellomstore stykkene synger vi et mer tradisjonelt julekonsertprogram med norske julesanger arrangert av Andrew Smith og to engelske carols. I tillegg kommer stykker av Sergej Rachmaninov og Morten Lauridsen. Vi får følge av Marcus Andre Berg på orgel og piano på flere av stykkene, og musikken i dette partiet spenner fra det stillferdige og ømme, via det lekne og feststemte til det praktfulle og mektige.

I samspill med de profesjonelle musikerne vil vi bevege og engasjere publikum, og gi dem en stor og stemningsfull konsertopplevelse i førjulsstria.

Relaterte saker

Eventbilde: Bingo BAR: 90s edition
mandag
19:00

Bingo BAR: 90s edition

Denne bingobaren blir et glitterfarga 90-talls hull i hverdagen. Vi skal synge Whitney Houston og vi skal danse til E-type. Vi tar nineties-guilty-pleasure til et nytt nivå, og DU kan få spille bingo i denne verdenen. Det er bare å gre midskill, og ta på sæggebuksa. Cuz this is how we party.

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Sommerimpro med Nesten Lættis
tirsdag
19:00

Sommerimpro med Nesten Lættis

Stikk ned på SALT, nyt solen, og kom inn for å bli underholdt når klokka nærmer seg 19:00. Nesten Lættis er en godt etablert improgruppe i hovudstaden, og har spilt maaaange sjåvvs.