Arrangementet er fullført.

Glemte Mattradisjoner – 4 kurs i februar hovedbilde
onsdag 

Glemte Mattradisjoner – 4 kurs i februar

ntso

Food Studio har gleden av å presentere en serie med matlagings- og konserveringskurs i fire deler, med Bård Watn som kursholder. På kursene vil du lære om levende mat: Fermentering av grønnsaker og drikker, baking med surdeig, og koking av kraft på bein – matlagingsferdigheter vi kaller «Glemte mattradisjoner.»

Meld deg på:
https://foodstudio.no/events/cooking-class-forgotten-skills/

Kursene fokuserer på å formidle inspirasjon og basisferdigheter slik at du kan begynne å lage levende mat i din hverdag, samt på det å minimere risikoen for at det går galt når du gjør det. Å være på kurs med Bård betyr at du får så mye «hands-on» erfaring som mulig, og at du får oppskrifter og noe nyttig i et glass med deg hjem slik at du kan fortsette prosessen hjemme. Hvert kurs varer i tre timer, og avsluttes med et lite måltid i fellesskap.

Vi anbefaler å bli med på alle fire kursene over en måned, men det er også mulig å velge de kursene som passer din tid og interesse.

Relaterte saker

Eventbilde: Boblende middag
fredag
17:00

Boblende middag

Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. I løpet av to til tre timer får man en innføring i musserende vin og lager forskjellige småretter.

Eventbilde: Førjulstid og romjul på Son Spa
tirsdag

Førjulstid og romjul på Son Spa

Nyt både spa og julemeny under førjulstiden, så vel som julaften, romjul og nyttårsaften på Son Spa.

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Vin til julemat
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Vin til julemat

Vinklubben presenterer 3 spennende viner til hver av de klassiske julerettene ribbe og pinnekjøtt.