Arrangementet er fullført.
Food Studio har gleden av å presentere en serie med matlagings- og konserveringskurs i fire deler, med Bård Watn som kursholder. På kursene vil du lære om levende mat: Fermentering av grønnsaker og drikker, baking med surdeig, og koking av kraft på bein – matlagingsferdigheter vi kaller «Glemte mattradisjoner.»
Meld deg på:
https://foodstudio.no/events/cooking-class-forgotten-skills/
Kursene fokuserer på å formidle inspirasjon og basisferdigheter slik at du kan begynne å lage levende mat i din hverdag, samt på det å minimere risikoen for at det går galt når du gjør det. Å være på kurs med Bård betyr at du får så mye «hands-on» erfaring som mulig, og at du får oppskrifter og noe nyttig i et glass med deg hjem slik at du kan fortsette prosessen hjemme. Hvert kurs varer i tre timer, og avsluttes med et lite måltid i fellesskap.
Vi anbefaler å bli med på alle fire kursene over en måned, men det er også mulig å velge de kursene som passer din tid og interesse.
Test dine kunnskaper! Hver onsdag er det quiz på Smelteverket. Den generelle quizen starter klokken 18:00 og musikk-quizen starter rundt 20:00.
Her kickstartes sommerferien med norsk gatekunst og miksing av cocktails! Lær å mikse cocktails og få omvisning av norsk gatekunst hos galleri M35.
Ta med hele gjengen etter jobb. Vi sparker helgen i gang! Elleville priser på absolutt ALT, GRATIS popcorn på bordet, samt godlåter og god stemning.