Arrangementet er fullført.

Glemte Mattradisjoner – 4 kurs i april hovedbilde
onsdag 

Glemte Mattradisjoner – 4 kurs i april

ntso

Food Studio har gleden av å presentere en serie med matlagings- og konserveringskurs i fire deler, med Bård Watn som kursholder. På kursene vil du lære om levende mat: Fermentering av grønnsaker og drikker, baking med surdeig, og koking av kraft på bein – matlagingsferdigheter vi kaller «Glemte mattradisjoner.»

Meld deg på:
https://foodstudio.no/events/cooking-class-forgotten-skills/

Kursene fokuserer på å formidle inspirasjon og basisferdigheter slik at du kan begynne å lage levende mat i din hverdag, samt på det å minimere risikoen for at det går galt når du gjør det. Å være på kurs med Bård betyr at du får så mye «hands-on» erfaring som mulig, og at du får oppskrifter og noe nyttig i et glass med deg hjem slik at du kan fortsette prosessen hjemme. Hvert kurs varer i tre timer, og avsluttes med et lite måltid i fellesskap.

Vi anbefaler å bli med på alle fire kursene over en måned, men det er også mulig å velge de kursene som passer din tid og interesse.

Relaterte saker

Eventbilde: Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!
onsdag
19:00

Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.

Eventbilde: Eivind Hellstrøm kommer til Økern Portal 9. desember
torsdag
10:30

Eivind Hellstrøm kommer til Økern Portal 9. desember

Møt Eivind Hellstrøm og Anita Rennan mellom 10.30 og 11.30 – kjøp signert kokebok og få servert deilig mat fra kokeboka!

Eventbilde: Vinsmaking til nydelig asiatisk mat på Kazam Bowl
tirsdag
18:00

Vinsmaking til nydelig asiatisk mat på Kazam Bowl

Bli med på vinsmaking 14. desember på Kazam Bowl og lær hvordan du kan sette sammen vin og deilig asiatisk mat. Pris 598,- inkl. lett matservering og 6 glass.