Arrangementet er fullført.

Glemte Mattradisjoner – 4 kurs i april hovedbilde
onsdag 

Glemte Mattradisjoner – 4 kurs i april

ntso

Food Studio har gleden av å presentere en serie med matlagings- og konserveringskurs i fire deler, med Bård Watn som kursholder. På kursene vil du lære om levende mat: Fermentering av grønnsaker og drikker, baking med surdeig, og koking av kraft på bein – matlagingsferdigheter vi kaller «Glemte mattradisjoner.»

Meld deg på:
https://foodstudio.no/events/cooking-class-forgotten-skills/

Kursene fokuserer på å formidle inspirasjon og basisferdigheter slik at du kan begynne å lage levende mat i din hverdag, samt på det å minimere risikoen for at det går galt når du gjør det. Å være på kurs med Bård betyr at du får så mye «hands-on» erfaring som mulig, og at du får oppskrifter og noe nyttig i et glass med deg hjem slik at du kan fortsette prosessen hjemme. Hvert kurs varer i tre timer, og avsluttes med et lite måltid i fellesskap.

Vi anbefaler å bli med på alle fire kursene over en måned, men det er også mulig å velge de kursene som passer din tid og interesse.

Relaterte saker

Eventbilde: Opplev kvelden på Oslofjorden!
torsdag
19:00

Opplev kvelden på Oslofjorden!

Hver dag i hele sommer kan du bli med på kveldscruise på Oslofjorden med tradisjonell rekebuffet! Turen tar ca. 3 timer, og går forbi Dynafyr, Middagsbukta og Den Norske Opera.

Eventbilde: Bondens Marked på Vinkelplassen
lørdag

Bondens Marked på Vinkelplassen

Bli med på høstens første Bondens Marked! Markedet er et torg der du som forbruker kan kjøpe mat direkte fra produsenten.

Eventbilde: Bondens Marked – Birkelunden
lørdag

Bondens Marked – Birkelunden

Bondens marked er et torg der du som forbruker kan kjøpe mat direkte fra produsenten.