Arrangementet er fullført.
Food Studio har gleden av å presentere en serie med matlagings- og konserveringskurs i fire deler, med Bård Watn som kursholder. På kursene vil du lære om levende mat: Fermentering av grønnsaker og drikker, baking med surdeig, og koking av kraft på bein – matlagingsferdigheter vi kaller «Glemte mattradisjoner.»
Meld deg på:
https://foodstudio.no/events/cooking-class-forgotten-skills/
Kursene fokuserer på å formidle inspirasjon og basisferdigheter slik at du kan begynne å lage levende mat i din hverdag, samt på det å minimere risikoen for at det går galt når du gjør det. Å være på kurs med Bård betyr at du får så mye «hands-on» erfaring som mulig, og at du får oppskrifter og noe nyttig i et glass med deg hjem slik at du kan fortsette prosessen hjemme. Hvert kurs varer i tre timer, og avsluttes med et lite måltid i fellesskap.
Vi anbefaler å bli med på alle fire kursene over en måned, men det er også mulig å velge de kursene som passer din tid og interesse.
«To generasjoner» er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet. Hvem blir kjøkkensjefen hjemme etter dette kurset?
Nyt middagen mens dere cruiser stille forbi byens fantastiske skyline og dens moderne og historiske landemerker.
Hver lørdag er det allmenquiz på Vesper med underholdende moro for alle og enhver. Gratis er det også!