Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Glassmenasjeriet – Oslo Nye hovedbilde
lørdag 
18:00
Oslo Nye Centralteatret

Glassmenasjeriet – Oslo Nye

Hvordan være tro mot seg selv når egne drømmer ikke er forenlig med familiens ønsker? Kan man noensinne unnslippe ansvaret man har for å ta vare på sine nærmeste?

Glassmenasjeriet fra 1944 er et av Tennessee Williams’ mest spilte teaterstykker og regnes også for å være hans mest selvbiografiske. Stykket foregår i Toms erindring og leker med forholdet mellom realisme og fantasi.

Som Williams beskriver det: «Erindringen tillater seg alltid en viss poetisk frihet. Enkelte detaljer blir sjaltet ut, andre blir overdimensjonert, alt etter deres følelsesmessige verdi, for erindringen sitter hovedsaklig i hjertet.

Relaterte saker

Eventbilde: Dronningimpro – SALT
tirsdag
20:00

Dronningimpro – SALT

Fire improvisatører konkurrerer om å regissere de beste improscenene – publikum avgjør om scenen er dritt, eller en dronning verdig.

Eventbilde: Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!
torsdag
18:45

Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.

Eventbilde: Bli med på vårens beste gaming-festival!
lørdag

Bli med på vårens beste gaming-festival!

Opplev sluttspillet i Telialigaen i Oslo lørdag 28. mai og søndag 29. mai! Spill masse forskjellige spill, delta i aktiviteter og se Norges beste e-sportlag live som publikum.