Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Gjenåpning på Sentralen hovedbilde
fredag 
18:00
Sentralen

Gjenåpning på Sentralen

101 fredager har gått siden Norge stengte ned – nå er det på tide å ta fredagen tilbake!

Fredag 18. februar åpner Sentralen Krona i toppetasjen for alle som vil komme på tidenes start på helgen – helgen vi har ventet på i nesten to år. Ingen restriksjoner, ingen tiltak, ingen meter og ingen miiinnjbuiinjd! Det er en ting som gjelder: og det er fredagsfølelsen!

Hele høsten har Sentralen Kafe sørget for at bakt potet har gjort comeback. Kafeen og Vinterhagen kjører Pottit og Petnat fra kontoret stenger denne fredagen, og potetene ligger varme og klare fra klokka 16:00.

Fra klokka 18:00 lager DJ Erik Holm god stemning i Kronesalen. Ta med kollegaer, venner, kollegaene til vennene dine – og deres venner, kjærester, menn, koner og alle fra bussholdeplassen. Legg metern hjemme, dans tett og bli med på fredagsfeiringen vi alle har ventet på!

Dørene til Takterrassen utenfor Krona står selvfølgelig åpne hele kvelden!

Relaterte saker

Eventbilde: Lekter’n Festival 2023
fredag
14:00

Lekter’n Festival 2023

Ta med deg dine beste venner og bli med på en rå fest på bryggekanten!

Eventbilde: Afterwork med DJ på Gastroteket!
fredag
16:00

Afterwork med DJ på Gastroteket!

Gastroteket Vika har Afterwork med DJ hver torsdag og fredag. Kom og få servert nydelig mat og drikke på denne gastropuben med en helt unik atmosfære og stemning.

Eventbilde: Ølcruise med Christian Radich
fredag
17:15

Ølcruise med Christian Radich

Det ønskes velkommen til ølcruise om bord på Christian Radich. Om bord blir det ølforedrag med smaking med Espen Smith, en av Norges fremste og mest profilerte ølkjennere. Dette blir en fantastisk kveld på fjorden!