Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Gjenåpning på Sentralen hovedbilde
fredag 
18:00
Sentralen

Gjenåpning på Sentralen

101 fredager har gått siden Norge stengte ned – nå er det på tide å ta fredagen tilbake!

Fredag 18. februar åpner Sentralen Krona i toppetasjen for alle som vil komme på tidenes start på helgen – helgen vi har ventet på i nesten to år. Ingen restriksjoner, ingen tiltak, ingen meter og ingen miiinnjbuiinjd! Det er en ting som gjelder: og det er fredagsfølelsen!

Hele høsten har Sentralen Kafe sørget for at bakt potet har gjort comeback. Kafeen og Vinterhagen kjører Pottit og Petnat fra kontoret stenger denne fredagen, og potetene ligger varme og klare fra klokka 16:00.

Fra klokka 18:00 lager DJ Erik Holm god stemning i Kronesalen. Ta med kollegaer, venner, kollegaene til vennene dine – og deres venner, kjærester, menn, koner og alle fra bussholdeplassen. Legg metern hjemme, dans tett og bli med på fredagsfeiringen vi alle har ventet på!

Dørene til Takterrassen utenfor Krona står selvfølgelig åpne hele kvelden!

Relaterte saker

Eventbilde: Utfordrerne (Stand-up)
mandag
20:30

Utfordrerne (Stand-up)

Her kan du oppleve helt nye talenter innen stand-up-sjangeren. Det blir en kveld fylt med nerver, spenning og ikke minst mye latter og moro!

Eventbilde: Forvandlingens kunst – Teatermuseet
tirsdag

Forvandlingens kunst – Teatermuseet

Oppdag skatter fra kostyme- og modell-samlingen som spenner fra Christiania på 1700-tallet via Paris i mellomkrigstiden og fram til vår egen tid.

Eventbilde: Dronningimpro – SALT
tirsdag
20:00

Dronningimpro – SALT

Fire improvisatører konkurrerer om å regissere de beste improscenene – publikum avgjør om scenen er dritt, eller en dronning verdig.