Arrangementet er fullført.
-GT kurs 30 Oktober og 20 November
Hva smaker vel bedre enn en forfriskende drink med balanse mellom sødme og aroma fra gin og bitterhet og friskhet fra tonicen?
Den klassiske GT bærer ikke lengre kun preg av enebær. Eirik Ugelstad, vår svært dyktige barsjef og mixologist, kommer i dette kurset til å ta dere med på en reise gjennom det florale, smaksatt gin, bær, ett stort utvalg av tonics og mye annet spennende.
De fleste liker GT, og folk har også mer kunnskap om den bitter-søte drinken enn tidligere.
I dette kurset har vi som mål at du i etterkant skal kunne imponere og briljere blant alle kjente og kjære. Du skal lære å lage din GT-favoritt, samt hvordan servere den for at hele opplevelsen skal bli en inner-10’er eller kanskje en inner-11’er.
Dette er en stor trend som ikke kommer til å gå over med det første. Det er like greit å bli ekspert først som sist!
Tidspunkt: 19:00, varer i 2-2,5 timer.
Pris: 850,- pr. pers
Meld på til gimle@bolgenogmoi.no
PINPIN byr på quiz-kvelder fulle av overraskelser og fete premier, så be med deg venner, kollegaer og familie og bli med på moroa!
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.
Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.