Arrangementet er fullført.

Gin & Tonic – så mye mer hovedbilde
onsdag 
Bølgen & Moi Gimle

Gin & Tonic – så mye mer

Lær å lage skikkelig gode Gin & Tonics

-GT kurs 30 Oktober og 20 November

Hva smaker vel bedre enn en forfriskende drink med balanse mellom sødme og aroma fra gin og bitterhet og friskhet fra tonicen?

Den klassiske GT bærer ikke lengre kun preg av enebær. Eirik Ugelstad, vår svært dyktige barsjef og mixologist, kommer i dette kurset til å ta dere med på en reise gjennom det florale, smaksatt gin, bær, ett stort utvalg av tonics og mye annet spennende.

De fleste liker GT, og folk har også mer kunnskap om den bitter-søte drinken enn tidligere.

I dette kurset har vi som mål at du i etterkant skal kunne imponere og briljere blant alle kjente og kjære. Du skal lære å lage din GT-favoritt, samt hvordan servere den for at hele opplevelsen skal bli en inner-10’er eller kanskje en inner-11’er.

Dette er en stor trend som ikke kommer til å gå over med det første. Det er like greit å bli ekspert først som sist!

Tidspunkt: 19:00, varer i 2-2,5 timer.
Pris: 850,- pr. pers
Meld på til gimle@bolgenogmoi.no

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs – Franske smaker
tirsdag
17:00

Kurs – Franske smaker

På dette kurset jobber dere med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat – som bla. bouillabaisse, ørret meunière, andeconfit og crêpes suzette. 

Eventbilde: Kurs – Biff og bayer
fredag
17:00

Kurs – Biff og bayer

Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. 

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner

Julens etterdønninger: sterke og søte viner. Denne kvelden kan du lære mer om og smake på alt fra portvin til Banyuls.