Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Ghost Avenue Hard Rock Café Release Concert hovedbilde
fredag 
20:00

Ghost Avenue Hard Rock Café Release Concert

ntso

Ghost Avenue kommer fra Follo og spiller klassisk Hard Rock/Heavy Metal.
Inspirasjonskildene ligger først og fremst forankret i 80-tallet og bandet mikser tradisjonell
Hardrock/Metal med sitt eget uttrykk som både unge og mer erfarne rockere bør kjenne seg godt igjen i.

Ghost Avenue sverger til melodi i låtene med fete riff, tostemte gitarer, høyentusiastiske trommer og fengende refrenger. Tilbakemeldinger fra musikkbransjen og publikum viser at det er stort sett enighet i at Ghost Avenue holder fanen høyt for tradisjonell klassisk Hard Rock og Heavy Metal, og at det gjøres med et særegent sound og uttrykk som gjør det både nytt og friskt.
Er du fan av Iron Maiden, Judas Priest, Queensryche, WASP etc. bør du sjekke ut dette bandet.

Litt kort historikk:

Bandet ble dannet i 2002 av Kim og Øystein, i en kjeller på Nesodden, rett utenfor Oslo.
Besetning fra 2008 med Kim (vokal), Øystein (gitar, koring), Petter (trommer), Magnus (bass) og André (gitar, koring) er den lengstlevende i bandets historie og har sammen produsert EP’en “Days Undercover” (2009) og debutalbumet “The Engraving” (2010). Begge disse utgitt under navnet “Ghost”.

Sommeren 2013 signerte bandet platekontrakt med Pitch Black Records, og av naturlige årsaker byttet navn til GHOST AVENUE ga de ut sin andre og selvtitulerte fullengder “Ghost Avenue” høsten samme år. Til strålende kritikker fra både inn- og utland.

Mesteparten av 2016 har bandet brukt i Lionheart Studio i Oslo for å spille inn sitt tredje album, som også vil bli sluppet på Pitch Black Records. Albumet ble ferdig i juni og beveger seg i et noe tyngre landskap enn tidligere. Med raskere låter og litt mer progressive tendenser. Dette uten å gå på bekostning av det kjente soundet bandet har opparbeidet seg oppgjennom årene. Et påkostet album med fantastisk produksjon og miks av Øyvind Voldmo Larsen, kjent fra bandet Withem. Det nye albumet vil bli sluppet i løpet av vinteren 2016/2017.

Sommeren 2016 bestemte gitarist Øystein Wiik seg for å ta et sabbath år fra bandet, men like raskt kom den meget potente og energiske Thomas Eljarbø inn for å ta hans plass. Dette har han gjort til ståkarakter og vel så det.

Fra høsten 2016 og framover, med ny gitarist og ny energi planlegges flere live gigs i Norge og utlandet. En av konsertene ble spilt på ærverdige Gamla i Oslo og der vil publikum fikk servert flere nye låter fra det kommende albumet, blandet med «gamle» live favoritter. Release konsert for nye plata er lagt til selveste Hard Rock Café i Oslo, 17. mars 2017.
2016/2017 er Ghost Avenue’s år!

GHOST AVENUE:

Kim Sandvik – vokal
Petter Lein – trommer
André Berger – gitar, koring
Magnus Liseter – bass
Thomas Eljarbø – gitar

www.ghostavenue.com
https://www.facebook.com/ghostavenue/

Relaterte saker

Eventbilde: Rossman @SALT
onsdag
19:30

Rossman @SALT

En kombinasjon av gode, ofte morsomme tekster og en rå spilleglede med et band som gir assosiasjoner til The Band og The E-Street band, gjør at dette er en populær og humørfylt konsertopplevelse for folk flest som liker god musikk.

Eventbilde: Agnostic Front @SALT
onsdag
20:00

Agnostic Front @SALT

Agnostic Front er kjent som «the godfathers of hardcore». Påvirket av punk-ånden, fant Agnostic Front raskt sin helt unike sound, dominert av fengende melodier, karakteristisk og aggressiv tromming – toppet med Roger Mirets vokal.

Eventbilde: Gratiskonsert med Hkeem 30. juni, billetter i døra!
torsdag
17:00

Gratiskonsert med Hkeem 30. juni, billetter i døra!

Du som er ung (13–18 år) i Oslo inviteres til en kveld stappfull av musikk, læring og moro!