Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Ghost Avenue Hard Rock Café Release Concert hovedbilde
fredag 
20:00

Ghost Avenue Hard Rock Café Release Concert

ntso

Ghost Avenue kommer fra Follo og spiller klassisk Hard Rock/Heavy Metal.
Inspirasjonskildene ligger først og fremst forankret i 80-tallet og bandet mikser tradisjonell
Hardrock/Metal med sitt eget uttrykk som både unge og mer erfarne rockere bør kjenne seg godt igjen i.

Ghost Avenue sverger til melodi i låtene med fete riff, tostemte gitarer, høyentusiastiske trommer og fengende refrenger. Tilbakemeldinger fra musikkbransjen og publikum viser at det er stort sett enighet i at Ghost Avenue holder fanen høyt for tradisjonell klassisk Hard Rock og Heavy Metal, og at det gjøres med et særegent sound og uttrykk som gjør det både nytt og friskt.
Er du fan av Iron Maiden, Judas Priest, Queensryche, WASP etc. bør du sjekke ut dette bandet.

Litt kort historikk:

Bandet ble dannet i 2002 av Kim og Øystein, i en kjeller på Nesodden, rett utenfor Oslo.
Besetning fra 2008 med Kim (vokal), Øystein (gitar, koring), Petter (trommer), Magnus (bass) og André (gitar, koring) er den lengstlevende i bandets historie og har sammen produsert EP’en “Days Undercover” (2009) og debutalbumet “The Engraving” (2010). Begge disse utgitt under navnet “Ghost”.

Sommeren 2013 signerte bandet platekontrakt med Pitch Black Records, og av naturlige årsaker byttet navn til GHOST AVENUE ga de ut sin andre og selvtitulerte fullengder “Ghost Avenue” høsten samme år. Til strålende kritikker fra både inn- og utland.

Mesteparten av 2016 har bandet brukt i Lionheart Studio i Oslo for å spille inn sitt tredje album, som også vil bli sluppet på Pitch Black Records. Albumet ble ferdig i juni og beveger seg i et noe tyngre landskap enn tidligere. Med raskere låter og litt mer progressive tendenser. Dette uten å gå på bekostning av det kjente soundet bandet har opparbeidet seg oppgjennom årene. Et påkostet album med fantastisk produksjon og miks av Øyvind Voldmo Larsen, kjent fra bandet Withem. Det nye albumet vil bli sluppet i løpet av vinteren 2016/2017.

Sommeren 2016 bestemte gitarist Øystein Wiik seg for å ta et sabbath år fra bandet, men like raskt kom den meget potente og energiske Thomas Eljarbø inn for å ta hans plass. Dette har han gjort til ståkarakter og vel så det.

Fra høsten 2016 og framover, med ny gitarist og ny energi planlegges flere live gigs i Norge og utlandet. En av konsertene ble spilt på ærverdige Gamla i Oslo og der vil publikum fikk servert flere nye låter fra det kommende albumet, blandet med «gamle» live favoritter. Release konsert for nye plata er lagt til selveste Hard Rock Café i Oslo, 17. mars 2017.
2016/2017 er Ghost Avenue’s år!

GHOST AVENUE:

Kim Sandvik – vokal
Petter Lein – trommer
André Berger – gitar, koring
Magnus Liseter – bass
Thomas Eljarbø – gitar

www.ghostavenue.com
https://www.facebook.com/ghostavenue/

Relaterte saker

Eventbilde: Nøtteknekkeren – Juleballetten over alle!
fredag
18:00

Nøtteknekkeren – Juleballetten over alle!

Juleballetten over alle! Ingen jul uten: Nøtteknekkeren er tilbake på Hovedscenen, klar for å gjøre adventstiden magisk for liten og stor!

Eventbilde: Jul med Franska Trion
fredag
20:00

Jul med Franska Trion

I fjor feiret Franska Trion sitt 20-årsjubileum, og leverte en fantastisk konsert på et fullstappet John Dee. Nå kommer de tilbake for å starte desember med en forrykende konsert!

Eventbilde: Elias & Veronica Akselsen
fredag
20:00

Elias & Veronica Akselsen

Tradisjonen tro blir det førjulskonsert med Elias Akselsen her på Riksscenen. Det er tredje året på rad han står på scenen, og i år tar han med seg dattera si Veronica Akselsen.