Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Garantert julestemning med The Real Choir hovedbilde
lørdag 
20:00
Kulturkirken Jakob

Garantert julestemning med The Real Choir

 

The Real Choir garanterer julestemning

Tradisjonen tro legger The Real Choir ut på ny juleturné og i år som i fjor går turen innom Kulturkirken Jacob i Oslo. Dirigent Marius Steensby lover en unik opplevelse. Og han kan garantere julestemning.

– Kulturkirken Jakob er en flott kirke med en utrolig atmosfære, forteller Steensby. – Den har en akustikk som er helt unik og vi gleder oss til å synge her igjen, sier han.

Variert repertoar

Koret, som etter hvert har etablert seg som et av Norges beste showkor, skal i år innom 5 fylker og holde 8 konserter i løpet av to uker. I fjor ble de aller fleste konsertene utsolgt, og Steensby håper på det samme i år.

– Vi ønsker å gi publikum en opplevelse som de ikke får noe annet sted, forteller han.

– Derfor har vi satt sammen et variert repertoar som vi vet vil få fram julestemningen. I tillegg til sanger som man kanskje ikke visste hørte julen til vil det bli både kjente og kjære julesanger.

Unikt uttrykk

The Real Choir har etter hvert fått mye oppmerksomhet for sin gode klang, sine dyktige solister, og sitt unike uttrykk.

– Hver og en av våre 38 medlemmer er håndplukket til koret, forteller Steensby. – Da jeg startet opp for flere år siden var drømmen å skape noe nytt. En klang og et uttrykk som ikke finnes noe annet sted. Koret du får oppleve i år har aldri vært bedre, avslutter han.

Koret har over flere år markert seg på flere av de større scenene i østlandsområdet. I fjor sommer holdt de sitt hittil største show på Sentrum Scene i Oslo og de har tidligere opptrådt både i Oslo Konserthus og på Edderkoppen teater. I tillegg har de sunget på God Morgen Norge, og vunnet flere konkurranser. Dette er med andre ord en opplevelse du ikke bør gå glipp av.

Billetter juleturne 2017 >>

Besøk nettsiden her >>

Finn The Real Choir på Facebook >>

Finn The Real Choir på Youtube >>

En smakebit fra The Real Choir’s konsert i Kulturkirken Jakob 2017:

 

The Real Choir – Kulturkirken Jakob

Et klipp fra vår julekonsert i Kulturkirken Jakob desember 2016. Dette er filmet med et enkelt videokamera på stativ fra galleriet. Kameraet utjevner dessverre lyden slik at det blir lite dynamikk.Vi kommer tilbake til Kulturkirken Jakob 2. desember! Billetter tilgjengelig på http://www.ticketmaster.no/artist/the-real-choir-billetter/934244

Posted by The Real Choir on 6. september 2017

 

Hit kommer The Real Choir i 2017:

Lillehammer kirke: 25. november – 19:00

Vang kirke, Hamar: 26. november – 19:00

Ski Nye kirke: 29. november – 19:00

Jessheim kirke: 1. desember – 19:00

Kulturkirken Jakob: 2. desember – 20:00

Fenstad kirke: 5. desember – 19:00

Udnes kirke: 6. desember – 19:00

Rakkestad kirke: 8. desember – 19:00

Sagt om The Real Choir:

Desember 2016

«Fantastisk arrangement. Utrolige vakre solister på høyt nivå. Betagende, berørerende vakkert. Den beste kirkekonsert ever. Gleder meg til neste år.»

Desember 2016

«Det beste musikalske opplevelsen jeg har hatt! Gåsehud og tårer i øynene stort sett hele tiden. Perfekt!»

Desember 2016

«Fy flate for en opplevelse! Jeg og Jacob (14 år) STORKOSTE oss, og Jacob sa det kunne gjerne vart i flere timer…… :-) Både gåsehud og Julestemning på en gang! Super flott konsert med mange fantastiske soloartister!! Tusen takk for reisen dere tok oss med på!!»

September 2016

«Flott show! Profesjonelt gjennomført! Dyktige sangere! En utrolig dirigent! Dette må gjentas!»

Desember 2016

«Flott konsert med et spennende Répertoire. Samstemte korister og musikere. Vi hadde en flott opplevelse. Dyktig dirigent!»

Relaterte saker

Eventbilde: Julelunsj med Annikensk Trio – Hos Alma!
torsdag
11:00

Julelunsj med Annikensk Trio – Hos Alma!

Dette er en smakfull lunsjopplevelse som setter den perfekte julestemningen – en magisk julestemning som vil berøre sjelen din!

Eventbilde: Julekonsert med Nidarosdomens guttekor
torsdag
20:00

Julekonsert med Nidarosdomens guttekor

Unn deg og dine en pause i den travle førjulstiden og nyt denne uforglemmelige stunden med kjent julemusikk presentert av Norges eldste guttekor.

Eventbilde: Nøtteknekkeren – Juleballetten over alle!
fredag
18:00

Nøtteknekkeren – Juleballetten over alle!

Juleballetten over alle! Ingen jul uten: Nøtteknekkeren er tilbake på Hovedscenen, klar for å gjøre adventstiden magisk for liten og stor!