Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Future Library: samtale med Elif Shafak hovedbilde
lørdag 
13:30
Deichmanske Bibliotek, hovedbiblioteket

Future Library: samtale med Elif Shafak

ntso

Den kritikerroste tyrkiske forfatteren og engasjerte politiske kommentatoren Elif Shafak kommer til Deichman Hovedbiblioteket for å delta i en samtale med Rosie Goldsmith.

Elif Şafak / Elif Shafak er den fjerde forfatteren som overrekker en tekst til Framtidsbiblioteket. Første var kanadiske Margaret Atwood (2014), den andre var britiske David Mitchell (2015), deretter fulgte den islandske dikteren og forfatteren Sjón (2016).

Shafak er Tyrkias mest leste kvinnelige forfatter, en engasjert politisk kommentator og foredragsholder. Hun skriver på både tyrkisk og engelsk og har gitt ut 15 bøker, hvorav 10 romaner, inkludert bestselgerne “Ære”, “Bastarden fra Istanbul” og “Kjærlighetens førti bud”. Bøkene hennes er oversatt til hele 47 språk. Hun skriver litteratur som overskrider både fordommer, klisjeer og kulturskiller.

Rosie Goldsmith er en prisvinnende journalist med kunst og aktualitetssaker som sitt felt i Storbritannia og utenlands. Hun jobbet 20 år i BBC hvor hun reiste verden rundt, og i dag kombinerer hun kringkasting og kunst med presentasjon og kuratering av kulturelle arrangementer og festivaler i Storbritannia og utland.

Samme dag er det også morgentur i fremtidsbibliotekskogen, hvor Elif Shafak overrekker sin nyskrevne tekst.
MØT OPP VED ”Sporten” ved FROGNERSETEREN kl. 09.15. Skogsturen sammen med Elif Shafak tar ca. 30 minutter.

Begge arrangementene er gratis og åpen for alle.

Relaterte saker

Eventbilde: Klesmarked x Barcode Street Food
søndag
11:00

Klesmarked x Barcode Street Food

Barcode Street Food fyller sitt romslige lokale, stua, med stands og inviterer til et livlig klesmarked. Kom og gjør et godt kleskupp samtidig som du tar vare på miljøet.