Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Friskis&Svettis – Byens mest inkluderende treningsmiljø? hovedbilde
torsdag 
Friskis&Svettis

Friskis&Svettis – Byens mest inkluderende treningsmiljø?

Friskis&Svettis er en ideell idrettsorganisajson med lange og stolte røtter i Norge. Vi har skjønt at dersom aktivitet og trening skal være en del av hverdagen må vi like det vi gjør og vi ser på aktivitet som en naturlig del av livet. Alle mennesker trenger å bevege seg for å ha det bra og derfor har vi en kultur fri for konkurranse og prestasjonskrav. Hos oss kan du være den du er.

Ikke kommet i gang enda – eller lenge siden sist?
Vi i Friskis&Svettis vet hvor vanskelig det kan være å “komme i gang” med trening. Dette gjelder for svært mange av oss og føler du det samme, er du slettes ikke alene om det. Ifølge folkehelseinstituttet er hele 75 % av Norges befolkning inaktive. Derfor har Friskis&Svettis egne «Kom i gang»-timer. Dette er tilpassede introduksjonstimer med lav terskel, egnet for deg som ønsker å “komme i gang” på en ustresset måte tilpasset ditt eget utgangspunkt. Vi i Friskis er til for at flere skal få oppleve bevegelsesglede!

Vi tilbyr selvfølgelig også et mangfold av ulike treningskonsepter med varierte intensitetsnivåer på treningssenteret vårt og på skoler og haller rundt i Oslo. Alle våre frivillige ledere og instruktører er godt utdannede og sertifiserte av Friskis&Svettis Norge, og lever for å gi medlemmene våre treningsglede og engasjement i hverdagen. Vi har et variert tilbud av gruppetimer i sal, spinning og et fullsortiment treningsstudio! Kom og besøk vårt komplette treningssenter på Majorstuen rett ved T-banen i samme bygg som Colosseum senter. Vi har også treninger på Nordseter skole, KFUM hallen, Ulsrud vgs., Heminghallen og Norges idrettshøgskole.

Kom i gang hos Friskis&Svettis med gratis og uforpliktende trening i 2 uker

Hos oss er det ingen bindingstid og du kan komme og prøve oss gratis og uforpliktende i 2 uker. Alle steder og alle timer, også individuell trening i treningsstudio og styrkerom.

Les mer.

Relaterte saker

Eventbilde: Langåpent på Teknisk museum
torsdag
16:30

Langåpent på Teknisk museum

Langåpent museum hver torsdag. Grip muligheten til å nyte Teknisk museum også på kveldstid! 

Eventbilde: Vinterfestdager for store og små!
fredag
00:00

Vinterfestdager for store og små!

Opplev en spennende handelshelg på Bærums Verk! Det blir aktiviteter, gode tilbud og opplevelser!

Eventbilde: Velkommen til babydans på Sentralen
fredag
13:00

Velkommen til babydans på Sentralen

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.