Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Friskis&Svettis – Byens mest inkluderende treningsmiljø? hovedbilde
torsdag 
Friskis&Svettis

Friskis&Svettis – Byens mest inkluderende treningsmiljø?

Friskis&Svettis er en ideell idrettsorganisajson med lange og stolte røtter i Norge. Vi har skjønt at dersom aktivitet og trening skal være en del av hverdagen må vi like det vi gjør og vi ser på aktivitet som en naturlig del av livet. Alle mennesker trenger å bevege seg for å ha det bra og derfor har vi en kultur fri for konkurranse og prestasjonskrav. Hos oss kan du være den du er.

Ikke kommet i gang enda – eller lenge siden sist?
Vi i Friskis&Svettis vet hvor vanskelig det kan være å “komme i gang” med trening. Dette gjelder for svært mange av oss og føler du det samme, er du slettes ikke alene om det. Ifølge folkehelseinstituttet er hele 75 % av Norges befolkning inaktive. Derfor har Friskis&Svettis egne «Kom i gang»-timer. Dette er tilpassede introduksjonstimer med lav terskel, egnet for deg som ønsker å “komme i gang” på en ustresset måte tilpasset ditt eget utgangspunkt. Vi i Friskis er til for at flere skal få oppleve bevegelsesglede!

Vi tilbyr selvfølgelig også et mangfold av ulike treningskonsepter med varierte intensitetsnivåer på treningssenteret vårt og på skoler og haller rundt i Oslo. Alle våre frivillige ledere og instruktører er godt utdannede og sertifiserte av Friskis&Svettis Norge, og lever for å gi medlemmene våre treningsglede og engasjement i hverdagen. Vi har et variert tilbud av gruppetimer i sal, spinning og et fullsortiment treningsstudio! Kom og besøk vårt komplette treningssenter på Majorstuen rett ved T-banen i samme bygg som Colosseum senter. Vi har også treninger på Nordseter skole, KFUM hallen, Ulsrud vgs., Heminghallen og Norges idrettshøgskole.

Kom i gang hos Friskis&Svettis med gratis og uforpliktende trening i 2 uker

Hos oss er det ingen bindingstid og du kan komme og prøve oss gratis og uforpliktende i 2 uker. Alle steder og alle timer, også individuell trening i treningsstudio og styrkerom.

Les mer.

Relaterte saker

Eventbilde: Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus
søndag
00:00

Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus

Hønse-Lovisas hus er kjent for sin sagnomsuste gode vaffel, men menyen inneholder mye mer! Nyt nøye utvalgte og smakfulle retter i idylliske omgivelser.

Eventbilde: Runderidning for barn hos EKT
søndag
00:00

Runderidning for barn hos EKT

Runderidning er ponniridning for barn fra 1 til 12 år. Runderidningen foregår i en egen arena hvor ponniene leies en runde med leier fra EKT.

Eventbilde: Barnesøndag: Gå på oppdagelsesferd i Arktis
søndag
11:30

Barnesøndag: Gå på oppdagelsesferd i Arktis

Denne søndagen kan du bli med på rebusløype, oppdag fine gjenstander og dyr som gjemmer seg i utstillingene. Sporene du finner hjelper deg til å lage din egen premie!