Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Fremtidens skole hovedbilde
tirsdag 
12:00

Fremtidens skole

13528643_855399064564866_5100931889540828909_o

Skolen ser omtrent lik ut i dag, som den gjorde for 100-200 år siden. Et vanlig syn er et klasserom med opptil 30 elever bak hver sin pult, mens læreren står foran og underviser. Undervisningen er lite tilpasset hver elev, og er du ikke tilstede i timen har du ingen mulighet til å ta igjen undervisningen i etterkant.

Hvorfor er det slik? Kan vi ta i bruk ny og moderne teknologi, som f.eks. VR-briller, smarte skjermer, robotics mm, slik at undervisningen blir mer tilpasset og interessant for hver enkelt elev?

VI INVITERER TIL LUNSJSEMINAR 12. JULI OM #FREMTIDENSSKOLE

Seks ungdommer i alderen 15-18 år har i oppdrag fra Acando fått Norges kuleste sommerjobb. I tre uker skal de på egenhånd finne ut av «Hvordan bør fremtidens skole være i 2030»?

På seminaret vil ungdommene presentere sine tanker, visjoner og funn om fremtidens skole i 2030. De vil gjennom intervju med politikere og andre sentrale personer i næringslivet, legge frem ulike syn på skoledebatten og de vil forsøke å få besvart følgende: Hvordan bør utdanningssektoren tilpasse seg den teknologiske utviklingen i samfunnet?

Hva skal til, og hvordan vil fremtidens skole være i 2030?

Våre ungdommer er godt i gang med å dokumentere små og store klipp fra hverdagen deres. Følg dem på veien mot seminaret på “Norges kuleste sommerjobb”.

Hvor og når?

Tid: Tirsdag 12. juli kl 12:00 – 14:00. Registrering og lunsjservering fra kl 12. Det faglige starter kl 12:30.
Sted: Felix Konferansesenter – Bryggetorget 3, Oslo
Pris: Gratis

Seminaret er for deg som ønsker et innblikk i fremtidens skole; enten du jobber med utdanning eller teknologi, er elev, foreldre eller rett og slett er interessert i å se og høre hva våre ungdommer med Norges kuleste sommerjobb har jobbet med og kommet frem til.

Relaterte saker

Eventbilde: Oslo snakker på Nobels Fredssenter
mandag
17:00

Oslo snakker på Nobels Fredssenter

Synes du det er vanskelig å diskutere omstridte temaer? Føler du at debattklimaet i kommentarfeltet kan bli litt vel tøft? Bli med på Oslo snakker!

Eventbilde: Utstilling i Nobels hage
tirsdag
00:00

Utstilling i Nobels hage

I hjertet av Nobels Fredssenter finner du Nobels Hage – en fast og tidløs utstilling av alle fredsprisvinnerne.

Eventbilde: Kunstig intelligens og Kina
torsdag
09:00

Kunstig intelligens og Kina

Kina vil bli best i verden på kunstig intelligens. Bør det skremme oss?