Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Fredagskveld med Morten Andenæs og Sébastian Dahl hovedbilde
fredag 
18:30

Fredagskveld med Morten Andenæs og Sébastian Dahl

ntso

Cyan :arena inviterer til

Fredagskveld
med Morten Andenæs og Sébastian Dahl

Diskusjon og erfaringsdeling angående søknad av midler til fotografiske prosjekter. De har to gjester denne kvelden; fotograf Morten Andenæs som representant fra Norsk Fotografisk Fond og fotograf Sébastian Dahl som nylig debuterte med sin første soloutstilling “Oslo­Beirut” på Cyan :salong.

Hva bør søknaden inneholde? Hvordan skriver jeg en god søknad? Trenger man erfaring for å få støtte? Hvor søker jeg?

Publikum oppfordres til å delta aktivt med spørsmål og diskusjon! Ta gjerne med eget eksempel på søknad; enten det er under bearbeiding, avslått eller støttet.

Sitter du på gode tips til å gjennomføre større fotoprosjekter helt på egenhånd? Her kan du fyre løs! Sammen skal dere lage en liste over aktører som publikum kan ta med seg. De håper at du kan komme og delta i samtalen uansett erfaring og ser frem til en inspirerende kick­start på helga!

Dørene åpner fredag  kl. 18.30
Samtalen starter kl. 19.00
Inngang Kr. 40,- betales i døren
Pølse 10,- drikke 25,-

 

Relaterte saker

Eventbilde: Kunst mot kreft
lørdag
00:00

Kunst mot kreft

Verdens kreftdag 4. februar er i år en hyllest til det brede engasjementet for kreftsaken. Det blir kunstutstilling i Kreftforeningens Vitensenter lørdag 4. og søndag 5. februar.

Eventbilde: Guidet vandring: I hjertet av Oslo
lørdag
14:00

Guidet vandring: I hjertet av Oslo

Denne vandringen inneholder høydepunktene fra Oslo sentrum, og du får høre historier om kjente fanger, konflikter og liv og røre i Kvadraturen. Turen går hver lørdag kl 14.

Eventbilde: Mat og vin i kombinasjon
torsdag
17:00

Mat og vin i kombinasjon

Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.