Arrangementet er fullført.
Det blir en utfyllende teoretisk gjennomgang der vi går gjennom vinlandets viktigste egenskaper og lærer hvorfor vinen fra de ulike områdene smaker som de gjør. Vi går gjennom de viktigste druesortene, klimatiske forhold og historiske grunner til at den franske vinproduksjonen har utviklet seg til det den er i dag. Vi går også gjennom hvordan vinenes egenskaper påvirker valget av vin til mat og gir deg gode mattips til de ulike vinene.
Vi smaker oss gjennom fem viner fra ulike distrikter denne kvelden: Alsace, Chablis, Burgund, Bordeaux og Rhône.
Ta med venner og kollegaer til uteserveringen på Mynt. Her kan de tilby en urban og lun atmosfære med utsikt over Kvadraturens tak.
Gled deg til enda en fredag med tidenes line-up! Dette blir en kveld fylt med latter og god stemning.
Bli med på Bondens marked! Markedet er et torg der du som forbruker kan kjøpe mat direkte fra produsenten.