Søk i Aktiv i Oslo

Fragments – Dasha Rush hovedbilde
lørdag 
22:00
Røverstaden

Fragments – Dasha Rush

FRAGMENT

Fragments er et nytt teknokonsept grunnlagt av den dynamiske Oslo-duoen Aydin Imani og Andreas Åkesson. De er opptatt av å bringe sammen likesinnede individer som anerkjenner viktigheten av atmosfære på dansegulvet, og verdsetter lydkvalitet og visuell appell.

På Fragments er målet å presentere hypnotisk og fantasifull musikk, og vise frem artister som ønsker å skape innovative og autentiske lyder.

DASHA RUSH

Teknodronningen Dasha Rush headliner for denne lanseringen. Med sine fortryllende DJ-sett og sjanger-trossende produksjoner i mer enn to tiår, har Dasha etablert seg som en ledende kraft i teknoverdenen. Hun har fengslet publikum over hele verden med sin særegne lyd, og hennes siste Oslo-opptreden i 2021 for Monument, er et bevis på hennes evne til å skape en elektriserende atmosfære.

SUPPORT

Andreas Åkesson
Aydin Imani

Les mer.

Relaterte saker

Eventbilde: Velkommen til Norges råeste dinnerparty!
lørdag
18:45

Velkommen til Norges råeste dinnerparty!

Unn deg selv middag og show i verdensklasse på Wallmans! De har tatt årets show til nye høyder, så her får du garantert en energiinnsprøytning du kan leve lenge på!

Eventbilde: Bootyswing Burlesque varieté show @SALT
torsdag
19:30

Bootyswing Burlesque varieté show @SALT

Gjør deg klar for en spennende og unik kveld, fylt med fortryllende og varierte artister. Vi byr på glamorøs og glitrende burlesque, majestetisk poledance, og morsomt improteater.

Eventbilde: Bryggedans 1. påskedag
søndag
13:30

Bryggedans 1. påskedag

Hver søndag kan du riste av deg uka som gikk og gjøre deg klar for uka som kommer med en real dagfest! Det er bachata som står i fokus, og gjengen fra Dancecity leder an på dansegulvet. Baren er åpen og høytalerne er skrudd opp.