Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Forestillingen: Vi forsvinner inn i byen hovedbilde
fredag 
18:00
Sentralen

Forestillingen: Vi forsvinner inn i byen

“I går var jeg på Oslo city. Jeg stod i rulletrappa og så ned på første etasje Og det var så mange folk der! Det bare tøyt ut av alle butikkene Og kiosken, og gangen og doen og korridoren og heisen Og imens jeg stod i rulletrappa og så ned over alle disse folka Ble de sakte, men sikkert mindre og mindre til folk De ble mer og mer en masse med kropper. En svær haug. En ekkel gjørme. og jeg kjente plutselig noe som falt sammen i bunn av magen. Nå er alt annerledes.” – utdrag fra manuset, vi forsvinner inn i byen.

Forestillingen handler om å være en av mange i en storby. Om ensomhet, usynlighet og litt kjærlighet.<3 Den passer for ungdom og oppover.

Manus: Magnus Romkes Wold Skuespillere: Magnus Romkes Wold og Inga Johanne Fyhn Nilsen Musikk: Marius Elfstedt Takk til: TRAFO, Frifond, UNG Tekst og Sentralen Og venner:)

Foto: Vegard Petersson Løvold, redigering: Ronja Reithaug

Relaterte saker

Eventbilde: Sommerstandup 2024
torsdag
18:30

Sommerstandup 2024

På Latter kan man nyte både mat, drikke og underholdning i hele sommer! Det blir nye, morsomme komikere hver uke som vil holde temperaturen oppe uansett vær!

Eventbilde: Velkommen til VitenShitShow på Égal teater!
fredag
18:00

Velkommen til VitenShitShow på Égal teater!

Opplev Stian Sandøs og Dennis Sivas svært populære vitenskapsshow i Oslo!

Eventbilde: Humorfestival på Latter
torsdag
19:00

Humorfestival på Latter

08. august i år er det 20 år siden Latter åpnet dørene for første gang og dette skal feires med tidenes humorfestival tre dager til ende!