Søk i Aktiv i Oslo

Teaterstykket Varm melk med honning hovedbilde
onsdag 
18:00
SALT Art - Music

Teaterstykket Varm melk med honning

Så…hva er greia med denne forelskelsen egentlig? Hadde den kommet i pulver eller pilleform ville den vært strengt forbudt. Og hva er greia med denne kjærligheten? Som løfter deg opp til himmels, for så å slippe taket og knuse deg i tusen biter. Og dette livet som varer og varer, men som egentlig bare varer et lite øyeblikk. Akkurat som varm melk…før den blir kald.

«Varm melk med honning» er et teaterstykke om Ronja og Oda. Når stykket begynner er de unge voksne, og det er morgen. De kjenner hverandre ikke. Husker ikke engang hva den andre heter. «Hva skjedde i går? Vi har da klær på…? Og hva skjer i morgen? Jeg kan jo ikke gå tilbake til å være meg uten deg nå.»

Forestillingen er skrevet av Maiken Schjøll Frisch, og er et forsøk på å synliggjøre kampene i oss mennesker hva gjelder vår skeivhet.

Aldersgrense: 18

Relaterte saker

Eventbilde: Utfordrerne (Stand-up)
mandag
20:30

Utfordrerne (Stand-up)

Her kan du oppleve helt nye talenter innen stand-up-sjangeren. Det blir en kveld fylt med nerver, spenning og ikke minst mye latter og moro!

Eventbilde: Dronningimpro – SALT
tirsdag
20:00

Dronningimpro – SALT

Fire improvisatører konkurrerer om å regissere de beste improscenene – publikum avgjør om scenen er dritt, eller en dronning verdig.

Eventbilde: Family Reggae Disco – familieaktiviteter
lørdag
14:00

Family Reggae Disco – familieaktiviteter

Family Reggae Disco kommer til Sentralen med DJs og sirkusaktiviteter som både barn og foreldre kan prøve ut sammen, samt en danseverksted som alle kan være med på!