Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Forestillingen – en improvisert helaften hovedbilde
onsdag 
19:00
SALT Art - Music

Forestillingen – en improvisert helaften

“Forestillingen” improviseres fram med og foran publikum mens de ser på. Det som skiller forestillingen “Forestillingen” fra “et vanlig improshow”, er at vi spiller én lang sammenhengende historie, også kalt langform. Lengre historier gir handlingen mer tid til å utvikle seg. Samtidig får man bedre tid til å bli kjent med karakterene i historien. Dette kan føre til helt unike situasjoner.

Kom å se mens ivrige improvisatører kjemper, ler, gråter, husker, svetter, sliter og jobber alt de kan sammen for å stable på beina en helaftens forestilling.

Improvisatører:
Tobias Kolbjørnsen
Peter Kolbjørnsen

Pyramiden er SALTs intime amfiscene. Her kan du se teater, impro, stand up, intime konserter samt skrekkfilm. Et visningssted for moderne og eksperimentelle uttrykk med kort vei fra idè til oppsetning, for byens kreative miljøer.

 

Relaterte saker

Eventbilde: Lekter’n Festival 2023
fredag
14:00

Lekter’n Festival 2023

Ta med deg dine beste venner og bli med på en rå fest på bryggekanten!

Eventbilde: Afterwork med DJ på Gastroteket!
fredag
16:00

Afterwork med DJ på Gastroteket!

Gastroteket Vika har Afterwork med DJ hver torsdag og fredag. Kom og få servert nydelig mat og drikke på denne gastropuben med en helt unik atmosfære og stemning.

Eventbilde: Ølcruise med Christian Radich
fredag
17:15

Ølcruise med Christian Radich

Det ønskes velkommen til ølcruise om bord på Christian Radich. Om bord blir det ølforedrag med smaking med Espen Smith, en av Norges fremste og mest profilerte ølkjennere. Dette blir en fantastisk kveld på fjorden!