Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Forestillingen – en improvisert helaften hovedbilde
onsdag 
19:00
SALT Art - Music

Forestillingen – en improvisert helaften

“Forestillingen” improviseres fram med og foran publikum mens de ser på. Det som skiller forestillingen “Forestillingen” fra “et vanlig improshow”, er at vi spiller én lang sammenhengende historie, også kalt langform. Lengre historier gir handlingen mer tid til å utvikle seg. Samtidig får man bedre tid til å bli kjent med karakterene i historien. Dette kan føre til helt unike situasjoner.

Kom å se mens ivrige improvisatører kjemper, ler, gråter, husker, svetter, sliter og jobber alt de kan sammen for å stable på beina en helaftens forestilling.

Improvisatører:
Tobias Kolbjørnsen
Peter Kolbjørnsen

Pyramiden er SALTs intime amfiscene. Her kan du se teater, impro, stand up, intime konserter samt skrekkfilm. Et visningssted for moderne og eksperimentelle uttrykk med kort vei fra idè til oppsetning, for byens kreative miljøer.

 

Relaterte saker

Eventbilde: Utfordrerne (Stand-up)
mandag
20:30

Utfordrerne (Stand-up)

Her kan du oppleve helt nye talenter innen stand-up-sjangeren. Det blir en kveld fylt med nerver, spenning og ikke minst mye latter og moro!

Eventbilde: Forvandlingens kunst – Teatermuseet
tirsdag

Forvandlingens kunst – Teatermuseet

Oppdag skatter fra kostyme- og modell-samlingen som spenner fra Christiania på 1700-tallet via Paris i mellomkrigstiden og fram til vår egen tid.

Eventbilde: Dronningimpro – SALT
tirsdag
20:00

Dronningimpro – SALT

Fire improvisatører konkurrerer om å regissere de beste improscenene – publikum avgjør om scenen er dritt, eller en dronning verdig.