Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Forestillingen – en improvisert helaften hovedbilde
onsdag 
19:00
SALT Art & Music

Forestillingen – en improvisert helaften

“Forestillingen” improviseres fram med og foran publikum mens de ser på. Det som skiller forestillingen “Forestillingen” fra “et vanlig improshow”, er at vi spiller én lang sammenhengende historie, også kalt langform. Lengre historier gir handlingen mer tid til å utvikle seg. Samtidig får man bedre tid til å bli kjent med karakterene i historien. Dette kan føre til helt unike situasjoner.

Kom å se mens ivrige improvisatører kjemper, ler, gråter, husker, svetter, sliter og jobber alt de kan sammen for å stable på beina en helaftens forestilling.

Improvisatører:
Tobias Kolbjørnsen
Peter Kolbjørnsen

Pyramiden er SALTs intime amfiscene. Her kan du se teater, impro, stand up, intime konserter samt skrekkfilm. Et visningssted for moderne og eksperimentelle uttrykk med kort vei fra idè til oppsetning, for byens kreative miljøer.

 

Relaterte saker

Eventbilde: Impro med BMI!
tirsdag
18:30

Impro med BMI!

Nå er BMI tilbake på Latter! Det blir deilig improvisert humor i et forrykende tempo med musikk attåt. En lekende og annerledes forestilling som garantert ikke vil skuffe!

Eventbilde: Quiz med quizmaster Roar!
tirsdag
19:00

Quiz med quizmaster Roar!

Ta med vennegjengen og bli med på tirsdagsquiz med quizmaster Roar!

Eventbilde: Einars kviss på SALT
tirsdag
19:00

Einars kviss på SALT

Hva er gratis, kjempegøy, ledet av en 29 år gammel tømrerlærling fra Molde og skjer en gang i måneden? Jo, det er Einars Kviss på SALT!