Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Forestillingen CRIA – Black Box teater hovedbilde
fredag 
19:00
Black Box Teater

Forestillingen CRIA – Black Box teater

På portugisisk har ordet «cria» to betydninger; det betyr ungt vesen (menneske eller dyr) og å skape. Begrepet brukes vanligvis i Brasil for å forklare i hvilken slum noen ble født: «Jeg er cria fra Complexo».

Forestillingen CRIA er en dampende ode til lidenskapen. Den er inspirert av danchina – en kombinasjon av pop, funk og break dance – og passinhoen. Disse to dansestilene kommer fra favelaen i Rio de Janeiro. Dansefester i favelaene er blitt forbudt under president Bolsonaros styre, men det hindrer ikke folk i å holde dansen i gang.

Med ti dansere og nok energi til å løfte taket, tar Alice Ripoll favelaen til scenen. CRIA blander hengivenhet og sensualitet, funk og samtidsdans i denne energiboosten av en forestilling.

Fredag 6. mai og lørdag 7. mai kl. 19.00, Store scene, Black Box teater

Alice Ripoll er født i Rio de Janeiro. Da hun var 21 år, studerte hun til å bli psykoanalytiker, men tok en avstikker og begynte å studere dans. Den politiske og sosiale situasjonen i hjemlandet hennes gjenspeiles ofte i arbeidene hennes – og CRIA er intet unntak.

Relaterte saker

Eventbilde: Velkommen til babydans på Sentralen
fredag
13:00

Velkommen til babydans på Sentralen

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.

Eventbilde: Dinnershowet Art Pop!
lørdag
18:45

Dinnershowet Art Pop!

Wallmans lover at deres nye Dinnershow Art Pop blir en ekstraordinær opplevelse! Deres dyktige servitører og serverende artister sørger for at du og selskapet ditt får den oppmerksomheten og servicen dere fortjener gjennom hele kvelden.

Eventbilde: Soul Sessions Oslo – Open Practice
søndag
16:00

Soul Sessions Oslo – Open Practice

Soul Sessions fritrening er for alle som trenger et sted å danse fra seg og trene, uansett stil, nivå og alder.