Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Foredrag med Ingvard Wilhelmsen hovedbilde
mandag 
18:30
Chateau Neuf

Foredrag med Ingvard Wilhelmsen

Det meste her i livet kan vi ikke gjøre noe med, men hvordan vi forholder oss til alt som skjer bestemmer vi selv. De fleste av tankene våre er jo bare tull – tanker der vi bekymrer oss for ting som aldri kommer til å skje i virkeligheten. Ingvard Wilhelmsen vil utfordre hvordan vi forholder oss til disse tankene. Dersom noen skal være sjef i ditt liv, må det være deg selv! 

Wilhelmsen har holdt foredrag for fulle hus landet rundt og er kjent som en av Norges beste foredragsholdere. Med en humoristisk formidlingsevne og glimt i øyet utfordrer han våre holdninger til grubling og bekymring, usikkerhet og risiko, liv og død, oss selv og andre.

Dette vil igjen gi oss mer energi til å bruke på hva livet ellers har å by på. Det er mye flaks og mange faktorer som spiller inn for å avgjøre hvor godt livet blir, og da lønner det seg å bruke kreftene på det man faktisk kan gjøre noe med. Wilhelmsens foredrag og praksis har endret flere liv som tidligere har vært sterkt preget av angst, stress og bekymringer.

Bestill billetter her.

Ingvard Wilhelmsen er professor emeritus ved Universitetet i Bergen og spesialist i indremedisin og psykiatri. Han har i 23 år drevet den anerkjente Hypokonderklinikken i Bergen og har skrevet flere bøker, bl.a. “Livet er et usikkert prosjekt”, “Sjef i eget liv”, “Kongen anbefaler” og “Det er ikke mer synd på deg enn andre”.

Relaterte saker

Eventbilde: Revykavalkaden 2023
onsdag
19:00

Revykavalkaden 2023

Årets Revykavalkade består av ett nummer fra hver videregåendeskole i Oslo og omegn.

Eventbilde: Micetro™ av Keith Johnstone
onsdag
20:00

Micetro™ av Keith Johnstone

Et rotterace av en forestilling der erfarne utøvere fra Oslos impromiljø går i nærkamp med ferske kursdeltakere og andre som har mot til å stille opp. Overraskende, morsomt og knallhardt!

Eventbilde: Impro-onsdag med BMI
onsdag
20:30

Impro-onsdag med BMI

Nå er BMI tilbake på Latter på faste Impro-onsdager! Det blir deilig improvisert humor i et forrykende tempo med musikk attåt. En lekende og annerledes forestilling som garantert ikke vil skuffe!