Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Føkkboi – Marius sitt første solo-standupshow hovedbilde
fredag 
20:00
Nieu Scene

Føkkboi – Marius sitt første solo-standupshow

Veien til kjærligheten er kronglete. Spesielt når du ser ut som en revisor. Marius har gjort mange feil på veien og tar deg med på hver eneste morsomme, flaue og overraskende detalj i sitt første helaftens soloshow. F.eks hvordan du kan ende opp som føkkboi helt uten å vite det selv.

Marius er kjent fra NRK-serien Latter Live. Han er en komiker som er selvironisk, energisk, sjarmerende og alltid veldig morsom. Gjennom de siste syv årene har han stått på det som er å stå på av scener i Norge. I tillegg opptrer han jevnlig på de største scenene i landet med stor suksess, blant annet Latter på Aker Brygge. Nå setter han opp sitt første soloshow.

Relaterte saker

Eventbilde: Friends – The One Where Everyone Drinks på SALT
fredag
19:00

Friends – The One Where Everyone Drinks på SALT

Har du noen gang lurt på hvordan det ville vært om noen oversatte Friends til norsk og det var en improforestilling? Could this BE anymore fun? Det kan du finne ut nå!

Eventbilde: Sommerimpro 2023
fredag
19:30

Sommerimpro 2023

De har nok en gang satt opp scenen i baren og gjør seg klare for en sommer full av digge sommerdrinker, uteservering, is og sabla gøy impro!

Eventbilde: nieu show
lørdag
21:00

nieu show

Hver helg kommer en ny nieu-venn og samler forskjellige folk til en skrattemild idiotkveld med fokus på humor. Kan bli moro og en halv.