Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

FLTY BRGR GRL – på Salt hovedbilde
torsdag 
21:00
SALT Art & Music

FLTY BRGR GRL – på Salt

«Den bråkete gitaren og smått naive teksten er et bevis på at FLTY BRGR GRL uten tvil er et kjærkomment tilskudd til garasjepop-sjangern her til lands!»
– NRK P3

Inspirert av 60- og 80-tallet, forelskelser og burgere, utgjør Beatrix og Sarah FLTY BRGR GRL – en sjarmerende Oslo-basert duo som byr på leken, humørsyk og lengselsfull tenåringsmusikk om ubesvart kjærlighet og det å like noen altfor mye.

Duoen slapp debutalbumet «Love You Forever» i 2021 og fikk internasjonal omtale for låtene sine, deriblant britiske Clash Magazine. I år følger de opp med albumet «Happily Ever Never» og 21. september feirer FLTY BRGR GRL albumslipp på Salt.

Beatrix og Sarah tar med seg trommis Ragnhild Nelvik Bruseth, gitarist Marcus Anthony Calvert og Abdi Baisa på bass, og byr på nye, fengende låter som vil få deg til å bli forelsket.

Billetter her

Relaterte saker

Eventbilde: Oslo Pride 2024 Åpningsfest
fredag
16:00

Oslo Pride 2024 Åpningsfest

Bli med å feire at Oslo Pride 2024 er i gang med 11 timer med fest på SALT. Det blir DJ-er på alle scener, sauna med DJ, karaokekøpp og konserter!

Eventbilde: OverOslo 2024
lørdag
15:00

OverOslo 2024

Velkommen til nye, store musikkopplevelser på toppen av Oslo!

Eventbilde: Sankthansfeiring på Henie Onstad – Gratis og åpent for alle!
søndag
18:00

Sankthansfeiring på Henie Onstad – Gratis og åpent for alle!

I år igjen inviterer Henie Onstad Kunstsenter til sankthansfeiring. Det blir aktiviteter for store og små, dans og musikk, og de håper det blir solskinn og folkefest!