Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Flirty Flokemarked x Evrysome hovedbilde
søndag 
13:00
Kulturhuset

Flirty Flokemarked x Evrysome

Det er på tide å legge bak oss den kalde vinteren og åpne armene for den flørtende våren som er i vente. Feire varmen, samholdet og kjærligheten i alle former og ikke minst det vakre av å være seg selv.

Vi gleder oss utrolig mye til å se dere igjen på vårt neste marked! Floke teamer nemlig opp med fantastiske Evrysome 24.april og takket være dem og deres nydelige prinsipper og visjoner blir det et marked du aldri har sett maken på. Dette blir rett og slett et flørtende, sexy og consentfull marked som du ikke vil gå glipp av.

Vi kommer som alltid til å fylle opp Kulturhuset med fantastiske stands av talentfulle aktører som kommer fra rundt om i Norge for å være med oss/dere denne dagen. Fokuset vårt er å presentere et variert og kjekt marked med ulike aktiviteter, workshops og stands. På denne måten kan vi garantere dere at markedene aldri er like.

Vi anbefaler derfor å ta turen når en har mulighet slik at du ikke går glipp av din neste favoritt håndverker, kunstner, designer etc!

Relaterte saker

Eventbilde: Felix Gonzalez-Torres – Mellom oppløsing og ivaretakelse
tirsdag
17:00

Felix Gonzalez-Torres – Mellom oppløsing og ivaretakelse

I dette foredraget tar Øystein Ustvedt for seg Gonzalez-Torres’ karakteristiske bruk av vanlige, hverdagslige objekter, ofte knyttet til tap og sorgarbeid, og om hvordan omgivelsene og betrakteren trekkes inn som aktive aktører i flere av hans verker.

Eventbilde: Dronningimpro – SALT
tirsdag
19:00

Dronningimpro – SALT

Fire improvisatører konkurrerer om å regissere de beste improscenene – publikum avgjør om scenen er dritt, eller en dronning verdig.

Eventbilde: QUIZ-UP med Christian Nærum og Jonas Ravn
tirsdag
20:30

QUIZ-UP med Christian Nærum og Jonas Ravn

Latter ønsker velkommen til Norges første Standup-Quiz-Kahoot-extravaganza: QuizUp!