Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Flirty Flokemarked x Evrysome hovedbilde
søndag 
13:00
Kulturhuset

Flirty Flokemarked x Evrysome

Det er på tide å legge bak oss den kalde vinteren og åpne armene for den flørtende våren som er i vente. Feire varmen, samholdet og kjærligheten i alle former og ikke minst det vakre av å være seg selv.

Vi gleder oss utrolig mye til å se dere igjen på vårt neste marked! Floke teamer nemlig opp med fantastiske Evrysome 24.april og takket være dem og deres nydelige prinsipper og visjoner blir det et marked du aldri har sett maken på. Dette blir rett og slett et flørtende, sexy og consentfull marked som du ikke vil gå glipp av.

Vi kommer som alltid til å fylle opp Kulturhuset med fantastiske stands av talentfulle aktører som kommer fra rundt om i Norge for å være med oss/dere denne dagen. Fokuset vårt er å presentere et variert og kjekt marked med ulike aktiviteter, workshops og stands. På denne måten kan vi garantere dere at markedene aldri er like.

Vi anbefaler derfor å ta turen når en har mulighet slik at du ikke går glipp av din neste favoritt håndverker, kunstner, designer etc!

Relaterte saker

Eventbilde: Utfordrerne (Stand-up)
mandag
20:30

Utfordrerne (Stand-up)

Her kan du oppleve helt nye talenter innen stand-up-sjangeren. Det blir en kveld fylt med nerver, spenning og ikke minst mye latter og moro!

Eventbilde: Forvandlingens kunst – Teatermuseet
tirsdag

Forvandlingens kunst – Teatermuseet

Oppdag skatter fra kostyme- og modell-samlingen som spenner fra Christiania på 1700-tallet via Paris i mellomkrigstiden og fram til vår egen tid.

Eventbilde: Dronningimpro – SALT
tirsdag
20:00

Dronningimpro – SALT

Fire improvisatører konkurrerer om å regissere de beste improscenene – publikum avgjør om scenen er dritt, eller en dronning verdig.