Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Fjas impro på SALT hovedbilde
fredag 
19:00
SALT, Pyramiden

Fjas impro på SALT

“There are people who prefer to say ‘yes’ and there are people who prefer to say ‘no'”
– Keith Johnstone (improens far).

Endelig høst, og endelig nytt improfjas! Fjas impro har (endelig) landet på jorden igjen etter at de vant oslos største improcup i juni. Nå er det duket for nye shows, nye gjester, ny god stemning – hele høsten på SALT!

Nytt for sesongen er at den fabelaktige musikeren Martin Sternberg er med på hvert eneste show!! Han lover improvisert pianospill hver gang, og de nydeligste og mest unike melodier og toner som du aldri har hørt før. Og som du aldri kommer til å høre igjen.

Fjas impro lover kule gjester og legendarisk improvisert fjas. Kom og le, drikk øl og se Fjas impro på SALT én tirsdag i måneden hele høsten!

Aldersgrense 18 år

Relaterte saker

Eventbilde: Afterwork @ Brød & Sirkus
fredag
16:00

Afterwork @ Brød & Sirkus

Ta med hele gjengen etter jobb og spark helgen i gang! Elleville priser på absolutt ALT, gratis popcorn på bordet, samt godlåter og god stemning.

Eventbilde: Musikk-quiz med Willy
fredag
18:00

Musikk-quiz med Willy

Vitenparkens kjøkkensjef elsker musikk og inviterer alle musikkelskere til å utfordre seg selv hver andre fredag i måneden klokken 18:00!

Eventbilde: Analog Champagne – med Martin Beyer-Olsen
fredag
18:30

Analog Champagne – med Martin Beyer-Olsen

Analog Champagne er Martin Beyer-Olsens første soloshow! Ta med deg vennegjengen og start det nye året med standup og mye latter.