Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Fjas impro på SALT hovedbilde
fredag 
19:00
SALT, Pyramiden

Fjas impro på SALT

“There are people who prefer to say ‘yes’ and there are people who prefer to say ‘no'”
– Keith Johnstone (improens far).

Endelig høst, og endelig nytt improfjas! Fjas impro har (endelig) landet på jorden igjen etter at de vant oslos største improcup i juni. Nå er det duket for nye shows, nye gjester, ny god stemning – hele høsten på SALT!

Nytt for sesongen er at den fabelaktige musikeren Martin Sternberg er med på hvert eneste show!! Han lover improvisert pianospill hver gang, og de nydeligste og mest unike melodier og toner som du aldri har hørt før. Og som du aldri kommer til å høre igjen.

Fjas impro lover kule gjester og legendarisk improvisert fjas. Kom og le, drikk øl og se Fjas impro på SALT én tirsdag i måneden hele høsten!

Aldersgrense 18 år

Relaterte saker

Eventbilde: Afterwork @ Brød & Sirkus
fredag
16:00

Afterwork @ Brød & Sirkus

Ta med hele gjengen etter jobb og spark helgen i gang! Elleville priser på absolutt ALT, gratis popcorn på bordet, samt godlåter og god stemning.

Eventbilde: Hamlet på Nationaltheatret
fredag
16:30

Hamlet på Nationaltheatret

Opplev Hamlet, teaterhistoriens største klassiker, aktualisert i en verden av politisk kaos – i Johannes Holmen Dahls renskårne regi.

Eventbilde: Smak av juleøl og akevitt
fredag
19:30

Smak av juleøl og akevitt

Julens viktigste drikker, julesnacks og landets fremste akevittmester, Halvor Heuch. Få hjelp til å finne frem til de beste kombinasjonene og smakene.