Arrangementet er fullført.

Fishermans Evening hovedbilde
torsdag 

Fishermans Evening

Med alt det beste havet har å by på

Torsdag 23. mars arrangerer Vulkanfisk i Mathallen «Fishermans Evening». Denne kvelden blir det servert en spesialmeny som vil inneholde noe av det beste havet har å by på. Sjøtunge, piggvar, breiflabb, havabbor, sjøkreps og blekksprut er noen av de fantastiske råvarene kokkene vil tilberede denne kvelden.

I tillegg til dette vil de forskjellige fiskeslagene bli presentert «tableside» og fileteringen vil skje så alle kan se på. Kanskje plukker man opp ett triks eller to?

Både kokkene og servitørene er mer en glade for å dele med sin kunnskap om råvarene og tilberedingen. Vulkanfisk har med sitt åpne kjøkken en unik atmosfære, der høyt tempo og kjøkkenkultur og god stemning er en del av hverdagen.

Denne kvelden blir det garantert servert noe for enhver smak – og alle er velkomne!

Påmelding skjer til booking@vulkanfisk.no.

Foto: Lars Eivind Bones

Relaterte saker

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Røde italienske viner
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Røde italienske viner

Italia er som kjent et fantastisk vinland, og denne kvelden får du muligheten til å bli litt mer kjent med vinen derfra.

Eventbilde: Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!
torsdag
19:00

Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.

Eventbilde: Boblende middag
fredag
17:00

Boblende middag

Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. I løpet av to til tre timer får man en innføring i musserende vin og lager forskjellige småretter.