Arrangementet er fullført.
Torsdag 23. mars arrangerer Vulkanfisk i Mathallen «Fishermans Evening». Denne kvelden blir det servert en spesialmeny som vil inneholde noe av det beste havet har å by på. Sjøtunge, piggvar, breiflabb, havabbor, sjøkreps og blekksprut er noen av de fantastiske råvarene kokkene vil tilberede denne kvelden.
I tillegg til dette vil de forskjellige fiskeslagene bli presentert «tableside» og fileteringen vil skje så alle kan se på. Kanskje plukker man opp ett triks eller to?
Både kokkene og servitørene er mer en glade for å dele med sin kunnskap om råvarene og tilberedingen. Vulkanfisk har med sitt åpne kjøkken en unik atmosfære, der høyt tempo og kjøkkenkultur og god stemning er en del av hverdagen.
Denne kvelden blir det garantert servert noe for enhver smak – og alle er velkomne!
Påmelding skjer til booking@vulkanfisk.no.
Foto: Lars Eivind Bones
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.
Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.
Gamlebyen Mat & Drikke lager en 5 retters-kanonmeny med tilhørende drikke, med eller uten alkohol.