Arrangementet er fullført.
Torsdag 23. mars arrangerer Vulkanfisk i Mathallen «Fishermans Evening». Denne kvelden blir det servert en spesialmeny som vil inneholde noe av det beste havet har å by på. Sjøtunge, piggvar, breiflabb, havabbor, sjøkreps og blekksprut er noen av de fantastiske råvarene kokkene vil tilberede denne kvelden.
I tillegg til dette vil de forskjellige fiskeslagene bli presentert «tableside» og fileteringen vil skje så alle kan se på. Kanskje plukker man opp ett triks eller to?
Både kokkene og servitørene er mer en glade for å dele med sin kunnskap om råvarene og tilberedingen. Vulkanfisk har med sitt åpne kjøkken en unik atmosfære, der høyt tempo og kjøkkenkultur og god stemning er en del av hverdagen.
Denne kvelden blir det garantert servert noe for enhver smak – og alle er velkomne!
Påmelding skjer til booking@vulkanfisk.no.
Foto: Lars Eivind Bones
Hver tirsdag fra 16.00 til midnatt vil Oche skjemme bort dere studenter! Samle studiekameratene dine og nyt deres spesialtilbud.
På kurset lærer du hvordan man lykkes med sushi på en inspirerende, lettfattelig og instruktiv måte. Avslutningsvis nytes sushi laget på kurset.
Lær å tilberede fisk sammen med kokker på Kulinarisk Akademi. Du vil lære alt om de forskjellige metodene som kokker bruker for å varmebehandle fisk slik at du kan anvende det på ditt eget hjemmekjøkken.