Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Finn festivalfølelsen på SALT hovedbilde
fredag 

Finn festivalfølelsen på SALT

Besøk kulturlandsbyen på kaia i sommer! SALT avholder over 400 arrangement I løpet av sommermånedene, og her kan alle finne noe de liker. Enten du vil gå på konsert, eksperimentelt teater, utekino eller humorforestilling: sjekk ut sommerprogrammet her. Et tettpakket kulturprogram kombinert med en pulserende uteservering og sauna sikrer at festivalfølelsen aldri er langt unna når du besøker SALT.

Konserter og forestillinger

SALT har seks scener hvor du kan få med deg konserter og forestillinger hver eneste dag. Programmet spenner seg fra unge entusiaster som utforsker sitt uttrykk til etablerte toneangivende kunstnere. I sommer må du særlig følge med på programmet på utendørsscenen Den Arktiske Hovedscenen. Her har du mulighet til å få med deg haugevis av konserter og show i spektakulære omgivelser under en hengende hage. På programmet finner du Frida Ånnevik, Lost Girls, Øystein Greni duo, Bjørn Eidsvåg, Darling West og Paper Dog – og mye mer.

Utekino

Årets utekinoprogram på SALT begynner å ta form! Fra slutten av juli kan du se film på stort lerret under fiskehjella – og alt ligger til rette for magiske sommerkvelder. Mens det vil komme stadig flere filmer på programmet, er det allerede nå klart at du kan se den danske suksessen Et glass til, den norske komedien Ninjababy, klassikere som Indiana Jones og Clueless og kultfavoritter som Hedwig and the Angry Inch.

Sauna og servering

SALT har byens største uteservering, og holder åpent fra klokken 11 hver dag. Her kan du få deg en matbit eller to fra de ulike streetfood-bodene samtidig som du nyter utsikter over Operaen og fjorden. Flere ganger i uken er det DJ på området som bidrar til å skape festivalfølelsen hele ettermiddagen og kvelden. SALT tar imot bordreservasjoner her.

Hva med å kombinere et besøk på uteserveringen med en tur i saunaen? Det finnes knapt noen mer forfriskende måte å starte – eller avslutte – dagen på! På SALT finnes to store offentlige saunaer, Ardna og Skroget, i tillegg til fire private sauser som kan leies til vennegjengen. Her finnes kaldkulp, bar, dusjfasiliteter og alt en måtte ønske seg.

SALT ligger på Langkaia i Bjørvika, bare noen få minutter gange fra sentralstasjonen og Operaen. Du kan lese mer om SALT på salted.no.

Relaterte saker

Eventbilde: Ta høstferien på Teknisk museum
mandag
00:00

Ta høstferien på Teknisk museum

Bli med på spennende LEGO-aktiviteter, forrykende vitenshow og en prat med roboten Isak!

Eventbilde: Book en sauna session på SALT
mandag
00:00

Book en sauna session på SALT

En sauna session på SALT er 2.5 timer ren lykke. Varme saunaer, kalde bad og bar. En sauna session inkluderer tilgang på både storsaunaen Árdna og Skroget innenfor deres åpningstider.

Eventbilde: Dyrepasser for en dag – høstferien 2023
mandag
08:30

Dyrepasser for en dag – høstferien 2023

Et halvdagskurs som settes opp i skoleferier. Barna får være med på morgenforing, rengjøring og stell av ulike husdyr, samt lære hvorfor ulike raser trenger ulikt stell og har forskjellige behov.