Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Finn festivalfølelsen på SALT hovedbilde
fredag 

Finn festivalfølelsen på SALT

Besøk kulturlandsbyen på kaia i sommer! SALT avholder over 400 arrangement I løpet av sommermånedene, og her kan alle finne noe de liker. Enten du vil gå på konsert, eksperimentelt teater, utekino eller humorforestilling: sjekk ut sommerprogrammet her. Et tettpakket kulturprogram kombinert med en pulserende uteservering og sauna sikrer at festivalfølelsen aldri er langt unna når du besøker SALT.

Konserter og forestillinger

SALT har seks scener hvor du kan få med deg konserter og forestillinger hver eneste dag. Programmet spenner seg fra unge entusiaster som utforsker sitt uttrykk til etablerte toneangivende kunstnere. I sommer må du særlig følge med på programmet på utendørsscenen Den Arktiske Hovedscenen. Her har du mulighet til å få med deg haugevis av konserter og show i spektakulære omgivelser under en hengende hage. På programmet finner du Frida Ånnevik, Lost Girls, Øystein Greni duo, Bjørn Eidsvåg, Darling West og Paper Dog – og mye mer.

Utekino

Årets utekinoprogram på SALT begynner å ta form! Fra slutten av juli kan du se film på stort lerret under fiskehjella – og alt ligger til rette for magiske sommerkvelder. Mens det vil komme stadig flere filmer på programmet, er det allerede nå klart at du kan se den danske suksessen Et glass til, den norske komedien Ninjababy, klassikere som Indiana Jones og Clueless og kultfavoritter som Hedwig and the Angry Inch.

Sauna og servering

SALT har byens største uteservering, og holder åpent fra klokken 11 hver dag. Her kan du få deg en matbit eller to fra de ulike streetfood-bodene samtidig som du nyter utsikter over Operaen og fjorden. Flere ganger i uken er det DJ på området som bidrar til å skape festivalfølelsen hele ettermiddagen og kvelden. SALT tar imot bordreservasjoner her.

Hva med å kombinere et besøk på uteserveringen med en tur i saunaen? Det finnes knapt noen mer forfriskende måte å starte – eller avslutte – dagen på! På SALT finnes to store offentlige saunaer, Ardna og Skroget, i tillegg til fire private sauser som kan leies til vennegjengen. Her finnes kaldkulp, bar, dusjfasiliteter og alt en måtte ønske seg.

SALT ligger på Langkaia i Bjørvika, bare noen få minutter gange fra sentralstasjonen og Operaen. Du kan lese mer om SALT på salted.no.

Relaterte saker

Eventbilde: Bingo BAR: 90s edition
mandag
19:00

Bingo BAR: 90s edition

Denne bingobaren blir et glitterfarga 90-talls hull i hverdagen. Vi skal synge Whitney Houston og vi skal danse til E-type. Vi tar nineties-guilty-pleasure til et nytt nivå, og DU kan få spille bingo i denne verdenen. Det er bare å gre midskill, og ta på sæggebuksa. Cuz this is how we party.

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Sommerimpro med Nesten Lættis
tirsdag
19:00

Sommerimpro med Nesten Lættis

Stikk ned på SALT, nyt solen, og kom inn for å bli underholdt når klokka nærmer seg 19:00. Nesten Lættis er en godt etablert improgruppe i hovudstaden, og har spilt maaaange sjåvvs.