Arrangementet er fullført.

Festival Uten Navn 2018 hovedbilde
fredag 
16:00
Myntegata 2

Festival Uten Navn 2018

31. august åpnes portene til Myntgata 2 ved Akershus festning!

Over to dager vil festivalparken romme et bredt spekter av up-and-coming artister, flere sosiale aktiviteter og kreative verksteder. Her er det muligheter for å både se og skape kunst og kultur.

Det blir trøkk og flott musikk, vi henger opp vimpler mellom byggene og lyslenker i trærne, svømmebassenget blir større og det blir dansegulv under stjernene når DJ-settene starter. Det blir også spennende foredrag om det å tørre å ta initiativ, og i chillout-området har de hagespill, utekino, åpen scene og speed-friending hele kvelden.

Fokusområdene er som alltid:

– Det bygges en stor scene av paller, hvor up-and-coming artister er stjernene og headlinerne som blir heiet frem. Her elsker de P3-urørt, By:larm og Vinjerock, og lar seg inspirere av dem!

– Senke terskelen for at fremmede møtes, prates og blir kjent med hverandre. Her skal det være mulig å komme alene på festival og dra herfra med tyve nye bekjentskaper og venner.

Er dette en festival du vil bli med å lage?
– Kunstner: bit.ly/FUNkunst
– Stå på scenen: bit.ly/FUNbands
– Frivilliggruppa for alle: bit.ly/FUNfrivillig
– Billettene forsvinner: bit.ly/FUNbillett

– Inviter bra folk som lager god stemning og meld deg på eventet!

Program og oppdateringer kommer fortløpende mot 31. august.

Relaterte saker

Eventbilde: Romdagen 2021 på Teknisk museum
lørdag

Romdagen 2021 på Teknisk museum

I løpet av dagen får du vite mer om hva som skjer i solsystemet, utfordringer med søppel i rommet og 60 år med bemannet romferd.

Eventbilde: Ostefest på Mathallen
lørdag

Ostefest på Mathallen

Annethvert år samles landets beste osteprodusenter til Norgesmesterskap i Ost – og for første gang kan publikum bli med på moroa!

Eventbilde: Bli med på kaffesmakekonkurranse
lørdag

Bli med på kaffesmakekonkurranse

Smak kaffe fra hele verden med Solberg & Hansen i Vulkangata utenfor Mathallen. Klarer du å gjette hvilke verdensdeler kaffene er fra kan du vinne en Wilfa Classic kaffekvern.