Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Festhelg for barna på Sentralen! hovedbilde
lørdag 
11:00

Festhelg for barna på Sentralen!

festhelg

Lørdag 5. og søndag 6. mars inviterer vi til åpningsfestival på Sentralen – Oslos nye kulturhus for barn og unge i Øvre Slottsgate 3. Fra kl 11-16 vil det syde og boble i hele huset, med til sammen 15 faste aktiviteter som går kontinuerlig,­ pluss en og annen overraskelse. Målgruppen for denne helgen er hovedsaklig de fra 3 til 16 år.

Sett av helgen og lag din egen løype gjennom åpningsfestivalen. Vi kan blant annet by på:

– Sirkusskole
– Smakskurs
– Live karaoke med band
– Høytlesning
– Beatboxing-kurs
– Barnesang
– Skulpturbygging
– DJ-kurs
– Street dance

…og mye, mye mer!  :)

Utenfor Sentralen vil det være et oppvarmet telt både lørdag og søndag. Her får du ved fremvisning av billett utdelt program og et armbånd som gir adgang til Sentralen + litt om historien om Sentralen.

NB: Kom tidlig hvis du vil unngå å stå i kø!

I teltet vil vi også ha betjent barnevognparkering. Under åpningshelgen er det dessverre ikke mulig å ta med barnevogn inn i huset pga. fremkommelighet og brannsikring. 

Sentralens strålende kokker vil sørge for matservering rundt på huset begge dager.

Les mer om arrangementet her

Relaterte saker

Eventbilde: Sommerprogram på Teknisk museum
torsdag

Sommerprogram på Teknisk museum

Teknisk museum har aktivitetsprogram hver dag i hele sommer! Se spennende utstillinger, bli med på omvisninger, prøv morsomme og lærerike aktiviteter, og la deg fascinere av spennende vitenshow.

Eventbilde: Gratis svømmeopplæring i sommer!
torsdag

Gratis svømmeopplæring i sommer!

Alle kursene er betalt av Oslo kommune. Dette er en fantastisk mulighet til deg i Oslo til å lære å svømme og ha det gøy i vann denne sommeren!

Eventbilde: Buttonsverksted i Klimahuset
fredag

Buttonsverksted i Klimahuset

De har rigget til sommerverksted i Klimahusets amfi med buttonsmaskiner, gamle tidsskrifter fra museumsloftet, ferdigprintede klimabudskap, tegneutstyr og papir i mange ulike farger. Du bestemmer hvordan akkurat din button skal bli!