Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Felit av Fluxwork – Taktil kunst hovedbilde
tirsdag 
Sentralen

Felit av Fluxwork – Taktil kunst

Det er ca 320 000 synshemmede personer i Norge og 9300 helt blinde. Mange av disse har en helt annen opplevelse av kunst enn den seende majoriteten, og mister dermed mye eller hele opplevelsen ved kunsten slik den presenteres. I samarbeid med 3DPhotoWorks fra New York og Norges Blindeforbund ønsker Fluxwork å gi synshemmede mulighet til å oppleve kunsten som vi “alle” har et forhold til .

3DPhotoworks har spesialisert seg på produksjon av taktil kunst, og har bidratt til at synshemmede i store deler av USA og Canada har fått glede av kunsten. Fluxworks utstilling er 8 taktile (3D-versjoner man kan ta og føle på) bilder av verdenskjente kunstverk.

Utstillingen er gratis for alle, befinner seg i Gullhallen, og holder åpningstidene til Sentralen. Utstilt fra 23.01. – 31.03.

Relaterte saker

Eventbilde: Kontroll – forsøk på å temme verden
tirsdag
00:00

Kontroll – forsøk på å temme verden

Menneskene tar stadig mer kontroll over omgivelsene. Dette har ført til at vi i dag står overfor store utfordringer. Hvordan kan vi se for oss andre framtider? Kan vi finne nye måter å leve med og av dyr?

Eventbilde: Teknologihistorisk foredrag: GPS 50 år
torsdag
17:00

Teknologihistorisk foredrag: GPS 50 år

Visste du at GPS antakelig ikke er det du bruker når du tenker at du bruker GPS? Hvordan virker det og hvordan har det påvirket vår hverdag? Bli med på foredrag med foredragsholder Stein Thomsen, Norsk Romsenter.

Eventbilde: Guidet vandring: I hjertet av Oslo
lørdag
14:00

Guidet vandring: I hjertet av Oslo

Denne vandringen inneholder høydepunktene fra Oslo sentrum, og du får høre historier om kjente fanger, konflikter og liv og røre i Kvadraturen. Turen går hver lørdag.