Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Felit av Fluxwork – Taktil kunst hovedbilde
tirsdag 
Sentralen

Felit av Fluxwork – Taktil kunst

Det er ca 320 000 synshemmede personer i Norge og 9300 helt blinde. Mange av disse har en helt annen opplevelse av kunst enn den seende majoriteten, og mister dermed mye eller hele opplevelsen ved kunsten slik den presenteres. I samarbeid med 3DPhotoWorks fra New York og Norges Blindeforbund ønsker Fluxwork å gi synshemmede mulighet til å oppleve kunsten som vi “alle” har et forhold til .

3DPhotoworks har spesialisert seg på produksjon av taktil kunst, og har bidratt til at synshemmede i store deler av USA og Canada har fått glede av kunsten. Fluxworks utstilling er 8 taktile (3D-versjoner man kan ta og føle på) bilder av verdenskjente kunstverk.

Utstillingen er gratis for alle, befinner seg i Gullhallen, og holder åpningstidene til Sentralen. Utstilt fra 23.01. – 31.03.

Relaterte saker

Eventbilde: Opplev Vigelandsparken med guide!
onsdag
18:00

Opplev Vigelandsparken med guide!

Vel verdt et besøk, selv om man har vært der mange ganger før, for med en guide som forteller om både kjente og ukjente sider ved kunstnerens liv og arbeider, får man en helt annen opplevelse av det hele.

Eventbilde: Loppemarked på Stasjonsfjellet skole
søndag
11:00

Loppemarked på Stasjonsfjellet skole

Høybråten skoles musikkorps arrangerer loppemarked lørdag 20. og søndag 21. april 2024.

Eventbilde: Oslo snakker på Nobels Fredssenter
mandag
17:00

Oslo snakker på Nobels Fredssenter

Synes du det er vanskelig å diskutere omstridte temaer? Føler du at debattklimaet i kommentarfeltet kan bli litt vel tøft? Bli med på Oslo snakker!