Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Feil Teater: Første Feil hovedbilde
lørdag 
18:00

Feil Teater: Første Feil

feilteater

 

Feil er dynamikk og bevegelse. Feil forbedrer, feil polerer, og her presenterer vi endelig våre ferdigpolerte “Første Feil”.

“Første Feil” er en forestilling som tar for seg flere historier med bred tematikk. Skuespillerne tar deg med på en reise gjennom alt fra fartsfylt tegneserieteater til dagens flykningkrise. Forestillingen er sammensatt av ulike teaterformer som alle har til felles at det ikke finnes noen scenografi. Fortellingene kommer til live gjennom bruk av objekter og skuespillernes egen fysikk.

Feil Teater er et nyetablert kompani bestående av fjorten skuespillerstudenter fra Teaterhøgskolen i Nord-Trøndelag. Forestillingen er sammensatt av det beste materialet de har produsert i løpet av sine to første av til sammen tre studieår. “Første Feil” er en frisk og annerledes teateropplevelse som appellerer til et bredt publikum.

Hva skjer når en ung, rastløs jente får muligheten til å reise i tid? Hvordan kan gjerningsmennene bak et folkemord leve med det de har gjort? Kan en spion redde verden på femten minutter?

Les mer her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Teaterstykket Varm melk med honning
onsdag
18:00

Teaterstykket Varm melk med honning

Forestillingen er skrevet av Maiken Schjøll Frisch, og er et forsøk på å synliggjøre kampene i oss mennesker hva gjelder vår skeivhet.

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Teaterkurs for voksne høsten 2022
mandag

Teaterkurs for voksne høsten 2022

Oslo Kulturfabrikk holder teaterkurs for voksne. Enten du vil øve på å snakke i forsamlinger, utvikle deg kreativt eller bare ha det gøy, er dette kurset for deg!