Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Feil Teater: Første Feil hovedbilde
lørdag 
18:00

Feil Teater: Første Feil

feilteater

 

Feil er dynamikk og bevegelse. Feil forbedrer, feil polerer, og her presenterer vi endelig våre ferdigpolerte “Første Feil”.

“Første Feil” er en forestilling som tar for seg flere historier med bred tematikk. Skuespillerne tar deg med på en reise gjennom alt fra fartsfylt tegneserieteater til dagens flykningkrise. Forestillingen er sammensatt av ulike teaterformer som alle har til felles at det ikke finnes noen scenografi. Fortellingene kommer til live gjennom bruk av objekter og skuespillernes egen fysikk.

Feil Teater er et nyetablert kompani bestående av fjorten skuespillerstudenter fra Teaterhøgskolen i Nord-Trøndelag. Forestillingen er sammensatt av det beste materialet de har produsert i løpet av sine to første av til sammen tre studieår. “Første Feil” er en frisk og annerledes teateropplevelse som appellerer til et bredt publikum.

Hva skjer når en ung, rastløs jente får muligheten til å reise i tid? Hvordan kan gjerningsmennene bak et folkemord leve med det de har gjort? Kan en spion redde verden på femten minutter?

Les mer her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Barneomvisninger på Nationaltheatret
lørdag
11:00

Barneomvisninger på Nationaltheatret

Ser du etter noe gøy å gjøre sammen med barna i Oslo? Bli med på oppdagelsesferd gjennom Nationaltheatret og opplev hvordan teater blir til!

Eventbilde: Omvisning på Nationaltheatret
lørdag
12:00

Omvisning på Nationaltheatret

Bli med inn på Nationaltheatret, og opplev det magiske teaterhuset fra 1899 i detalj. Velkommen til en annerledes teateropplevelse!

Eventbilde: Hvem skal trøste Knøttet?
lørdag
12:30

Hvem skal trøste Knøttet?

Bli med på en reise inn i Tove Janssons magiske verden hvor et lite engstelig knøtt hjelpes ut av ensomheten og inn i fellesskapet og kjærligheten.