Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Feil Teater: Første Feil hovedbilde
lørdag 
18:00

Feil Teater: Første Feil

feilteater

 

Feil er dynamikk og bevegelse. Feil forbedrer, feil polerer, og her presenterer vi endelig våre ferdigpolerte “Første Feil”.

“Første Feil” er en forestilling som tar for seg flere historier med bred tematikk. Skuespillerne tar deg med på en reise gjennom alt fra fartsfylt tegneserieteater til dagens flykningkrise. Forestillingen er sammensatt av ulike teaterformer som alle har til felles at det ikke finnes noen scenografi. Fortellingene kommer til live gjennom bruk av objekter og skuespillernes egen fysikk.

Feil Teater er et nyetablert kompani bestående av fjorten skuespillerstudenter fra Teaterhøgskolen i Nord-Trøndelag. Forestillingen er sammensatt av det beste materialet de har produsert i løpet av sine to første av til sammen tre studieår. “Første Feil” er en frisk og annerledes teateropplevelse som appellerer til et bredt publikum.

Hva skjer når en ung, rastløs jente får muligheten til å reise i tid? Hvordan kan gjerningsmennene bak et folkemord leve med det de har gjort? Kan en spion redde verden på femten minutter?

Les mer her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Velkommen til VitenShitShow på Égal teater!
fredag
18:00

Velkommen til VitenShitShow på Égal teater!

Opplev Stian Sandøs og Dennis Sivas svært populære vitenskapsshow i Oslo!

Eventbilde: Folkeeventyrene – The Musical
fredag
17:00

Folkeeventyrene – The Musical

Asbjørnsen og Moe har fått skrivesperre og begir seg ut på bygda for å søke inspirasjon. Her kan alt skje, så blir med på en ellevill og morsom reise i eventyrland. Like morsom for voksne som for barn.

Eventbilde: Egners sjarmerende klassiker: Karius og Baktus!
lørdag
13:00

Egners sjarmerende klassiker: Karius og Baktus!

Karius og Baktus har beholdt sin popularitet siden 1940-tallet, og de gøyale tanntrollene har gledet mange generasjoner.