Arrangementet er fullført.
Ringnes Brygghus har faste ølsmakinger for drop-in gjester hver uke. Møt opp og heng deg på en av deres guidede smakinger.
Torsdager kl 17: Full Planke-smaking
Fredager kl 17.00: Malt, Humle, Gjær-smaking
Lørdager kl 15.00: På tur med kultur-smaking
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.
Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.
Gamlebyen Mat & Drikke lager en 5 retters-kanonmeny med tilhørende drikke, med eller uten alkohol.