Arrangementet er fullført.
Den siste torsdagen i september feires hvert år som Fårikålens festdag! Da spises det fårikål over hele landet og mange restauranter har fårikål på menyen.
Tidlig på 70-tallet ble fårikål kåret til Norges ubestridte nasjonalrett i Nitimen. Fårikål er en slags mellomting mellom husmannskost og festmat.
En rykende varm gryte med fårikål varmer godt en høstkveld og er en fin anledning til å samle familie og venner. Mange liker både øl og dram til fårikålen.
Mange synes at fårikål er best dagen etter, så hvis du lager mye, har du lettvint mat dagen etter.
Hønse-Lovisas hus er kjent for sin sagnomsuste gode vaffel, men menyen inneholder mye mer! Nyt nøye utvalgte og smakfulle retter i idylliske omgivelser.
SALT har fått en enorm oppgradering av sitt saunatilbud og kan i dag tilby seks nye saunaer! Book en unik og avslappende sauna session eller privat sauna.
I vintersesongen forvandles SALTs uteserveringsområde til en sosial arena. Her kan du booke en utendørs sittegruppe med bålpanne og reinskinn, og nyte deres nordisk- og samiskinspirerte meny!