Arrangementet er fullført.
Den siste torsdagen i september feires hvert år som Fårikålens festdag! Da spises det fårikål over hele landet og mange restauranter har fårikål på menyen.
Tidlig på 70-tallet ble fårikål kåret til Norges ubestridte nasjonalrett i Nitimen. Fårikål er en slags mellomting mellom husmannskost og festmat.
En rykende varm gryte med fårikål varmer godt en høstkveld og er en fin anledning til å samle familie og venner. Mange liker både øl og dram til fårikålen.
Mange synes at fårikål er best dagen etter, så hvis du lager mye, har du lettvint mat dagen etter.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.
Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.
Gamlebyen Mat & Drikke lager en 5 retters-kanonmeny med tilhørende drikke, med eller uten alkohol.