Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Familieshow Walking with Dinosaurs hovedbilde
fredag 
Oslo Spektrum

Familieshow Walking with Dinosaurs

 

Dinosaurene inntar Oslo Spektrum 12.-14. oktober! WALKING WITH DINOSAURS – THE ARENA SPECTACULAR som har kostet nærmere 200 millioner å skape – er imponerende, både i kvalitet og størrelse. Produksjonen er fullspekket med hypermoderne teknologi som viser spektakulære og fargerike dinosaurer i naturlig størrelse: basert på den aller nyeste forskningen.

Forestillingen, som er basert på den prisvinnende BBC TV-serien, er tilbake i 2018. Forestillingen er sett av mer enn 9 millioner mennesker i hele 250 byer verden over og skal nå ut på ny internasjonal turné.

Den 1 time og 40 minutter lange forestillingen forteller historien om dinosaurenes evolusjon med nesten filmatisk realisme. WALKING WITH DINOSAURS – THE ARENA SPECTACULAR viser samspillet mellom dinosaurene, hvordan de kjøttetende dinosaurene utviklet seg til å gå på to ben og hvordan de gressetende beskyttet seg mot de mer imponerende rovdyrene.

Ni ulike arter representerer den 200 millioner år lange tidsperioden med dinosaurer, der den største er 11 meter høy og 17 meter lang. Vi får møte Tyrannosaurus Rex – terroristen fra urtidens terreng, Plateoraurus og Liliensternus samt Stegoraurus, Allosaurus, Torosaurus, Utahraptor og Brachiosaurus. Et team på hele 50 mennesker står bak dinosaurproduksjonen, og inkluderer alt fra ingeniører, kunstnere, malere, animatroniske eksperter og kostymedesignere.

Vi tas med gjennom hele verdens historie; fra delingen av verdens kontinenter, overgangen fra ørkenlandskap til trias-periodens yppige grønne prærier og kreftene til den senere jura-perioden. Hav formes, vulkaner bryter ut, skogen brenner – alt leder opp til den massive kometens nedslag på jorden som ledet til dinosaurenes utryddelse.

Ta med hele familien til Oslo Spektrum og opplev verdens beste dinosaurshow 12.-14. oktober 2018!

Kjøp billetter her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Ravels opera «Barnet og trolldommen»
tirsdag
18:00

Ravels opera «Barnet og trolldommen»

Barnekoret med Ravels vakre, lille opera; Kan det bo magi i et barn som ikke vil gjøre leksene sine – som får raserianfall og ødelegger tingene sine?

Eventbilde: Babyomvisning på Norsk Maritimt Museum
onsdag
13:00

Babyomvisning på Norsk Maritimt Museum

Omvisningene er lagt til rette for fedre og mødre i permisjon som ønsker kulturelt påfyll. Babyene er med å bestemme tempoet.

Eventbilde: Besøk EKT Husdyrpark
fredag
00:00

Besøk EKT Husdyrpark

Alle dager, hele året, kan du hilse på dyrene i Husdyrparken på EKT.