Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Familielørdag: Troll og andre tullinger hovedbilde
lørdag 
12:00

Familielørdag: Troll og andre tullinger

ntso

Bli med på fortellerteater med Sigrid Ramdal!

Hva skjer når Morten og Markus går ut i skogen for å hogge ved? Kanskje møter de noen store vesener som ikke er så snille. Og hva skjer når Aneni må dra for å plukke frukt til den sure tanten sin? Er det noen som gjemmer seg i buskene? Jammen bra at både Morten, Markus og Aneni har noen triks på lur!

Denne forestillingen er basert på to eventyr; ett fra Norge og ett fra Zimbabwe. Historiene vekselvis fortelles og spilles ut i et enkelt formspråk: med bevegelser, kroppsspråk og mimikk, uten ekstra virkemidler. Slik stimuleres forestillingsevnen vår, og det skapes bilder inne i hodet til de som ser og hører på. Og slik oppstår det også en egen tilstedeværelse og kontakt mellom utøver og publikum.

Forestillingen passer for barn i alle aldre.

Relaterte saker

Eventbilde: Sommerprogram på Teknisk museum
torsdag

Sommerprogram på Teknisk museum

Teknisk museum har aktivitetsprogram hver dag i hele sommer! Se spennende utstillinger, bli med på omvisninger, prøv morsomme og lærerike aktiviteter, og la deg fascinere av spennende vitenshow.

Eventbilde: Gratis svømmeopplæring i sommer!
torsdag

Gratis svømmeopplæring i sommer!

Alle kursene er betalt av Oslo kommune. Dette er en fantastisk mulighet til deg i Oslo til å lære å svømme og ha det gøy i vann denne sommeren!

Eventbilde: Buttonsverksted i Klimahuset
fredag

Buttonsverksted i Klimahuset

De har rigget til sommerverksted i Klimahusets amfi med buttonsmaskiner, gamle tidsskrifter fra museumsloftet, ferdigprintede klimabudskap, tegneutstyr og papir i mange ulike farger. Du bestemmer hvordan akkurat din button skal bli!