Arrangementet er fullført.

Familielørdag: Troll og andre tullinger hovedbilde
lørdag 
12:00

Familielørdag: Troll og andre tullinger

ntso

Bli med på fortellerteater med Sigrid Ramdal!

Hva skjer når Morten og Markus går ut i skogen for å hogge ved? Kanskje møter de noen store vesener som ikke er så snille. Og hva skjer når Aneni må dra for å plukke frukt til den sure tanten sin? Er det noen som gjemmer seg i buskene? Jammen bra at både Morten, Markus og Aneni har noen triks på lur!

Denne forestillingen er basert på to eventyr; ett fra Norge og ett fra Zimbabwe. Historiene vekselvis fortelles og spilles ut i et enkelt formspråk: med bevegelser, kroppsspråk og mimikk, uten ekstra virkemidler. Slik stimuleres forestillingsevnen vår, og det skapes bilder inne i hodet til de som ser og hører på. Og slik oppstår det også en egen tilstedeværelse og kontakt mellom utøver og publikum.

Forestillingen passer for barn i alle aldre.

Relaterte saker

Eventbilde: Bli sjarmert i senk med Snøfall
onsdag
18:00

Bli sjarmert i senk med Snøfall

Snøfall! Måk plass i julekalenderen! Denne nydelige julemusikalen er en familieforestilling; det beste som har skjedd førjulstid og julestemning siden Blåfjell og Jul i Skomakergata.

Eventbilde: Glassblåsing for barn på Bærums Verk
torsdag

Glassblåsing for barn på Bærums Verk

Glassblåsing et et spennende håndverk, og mange tar turen innom Klart Glass for å oppleve et gammelt håndverk på nært hold.

Eventbilde: Gratis torsdag på Naturhistorisk museum
torsdag

Gratis torsdag på Naturhistorisk museum

Her finner du utstillinger om geologi, zoologi, og klima og klimaendringer. Dette er et besøk som passer for hele familien!