Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Familiedag på Furumo hovedbilde
søndag 
12:00

Familiedag på Furumo

ntso

Ta med venner og familie og bli med oss på mye moro for både store og små søndag 23. april i Ski. Vi feirer salgsstart av nye boliger og inviterer til aktiviteter, deilig mat og morsom underholdning.

Mellom klokken 12.00 og 15.00 får barna kjøre minitog, mens de voksne får teste de splitter nye el-syklene som senere blir fast inventar på Furumo. Det blir rebusløp med premie og publikumsfavoritten Thoris Supergutt står klar på scenen for å underholde. I tillegg kan vi friste med gratis pølser, sukkerspinn og popcorn.

Skulle du også være interessert i ny bolig, er dette dessuten et godt sted å starte. 26. april legges eneboliger og rekkehus som omfavner et stort og idyllisk felles tun ut for salg. Området blir et eldorado hvor barna kan løpe fritt rundt, og en naturlig møteplass for voksne som vil nyte sene sommerkvelder.

Ta turen innom 23. april, eller les mer og meld din interesse på www.furumo.no

Relaterte saker

Eventbilde: Sommerprogram på Teknisk museum
torsdag

Sommerprogram på Teknisk museum

Teknisk museum har aktivitetsprogram hver dag i hele sommer! Se spennende utstillinger, bli med på omvisninger, prøv morsomme og lærerike aktiviteter, og la deg fascinere av spennende vitenshow.

Eventbilde: Gratis svømmeopplæring i sommer!
torsdag

Gratis svømmeopplæring i sommer!

Alle kursene er betalt av Oslo kommune. Dette er en fantastisk mulighet til deg i Oslo til å lære å svømme og ha det gøy i vann denne sommeren!

Eventbilde: Fjon-rebus for barna på SNØ
fredag

Fjon-rebus for barna på SNØ

I hele sommerferien vil det være Fjon-rebus for barna på SNØ. Vår maskot; trolljenta Fjon, har nemlig plassert ut mange spennende oppgaver som handler om SNØ, vinter og ski som man kan bryne seg på.