Arrangementet er fullført.

Familiedag på Furumo hovedbilde
søndag 
12:00

Familiedag på Furumo

ntso

Ta med venner og familie og bli med oss på mye moro for både store og små søndag 23. april i Ski. Vi feirer salgsstart av nye boliger og inviterer til aktiviteter, deilig mat og morsom underholdning.

Mellom klokken 12.00 og 15.00 får barna kjøre minitog, mens de voksne får teste de splitter nye el-syklene som senere blir fast inventar på Furumo. Det blir rebusløp med premie og publikumsfavoritten Thoris Supergutt står klar på scenen for å underholde. I tillegg kan vi friste med gratis pølser, sukkerspinn og popcorn.

Skulle du også være interessert i ny bolig, er dette dessuten et godt sted å starte. 26. april legges eneboliger og rekkehus som omfavner et stort og idyllisk felles tun ut for salg. Området blir et eldorado hvor barna kan løpe fritt rundt, og en naturlig møteplass for voksne som vil nyte sene sommerkvelder.

Ta turen innom 23. april, eller les mer og meld din interesse på www.furumo.no

Relaterte saker

Eventbilde: Barnas Verksted på Sentralen
lørdag
11:00

Barnas Verksted på Sentralen

Her settes det ut tegnebord, lego, bøker og andre hyggelige lavterskelsaktiviteter barna kan kose seg med. Verkstedet er gratis!

Eventbilde: Barneomvisninger på Nationaltheatret
lørdag
11:00

Barneomvisninger på Nationaltheatret

Bli med inn bak scenen og opplev hvordan teater blir til! Nesten som detektiver skal vi snike oss gjennom teatret, for å lære om og se teatret fra innsiden.

Eventbilde: Barnas lørdag: Byttedag for leker
lørdag
12:00

Barnas lørdag: Byttedag for leker

Lyst på nye leker? Opptatt av gjenbruk? Da er byttedag noe for deg!