Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Fakkeltog for fred i Colombia hovedbilde
lørdag 
17:30

Fakkeltog for fred i Colombia

ntso

I anledning utdelingen av Nobels fredspris arrangerer Norges Fredsråd/Norwegian Peace Council og Colombiaforum, med støtte fra LO, fakkeltog for fred i Colombia! Med dette sluttes de til de hundretusener som har tatt til gatene i Colombia for å vise sin støtte til fredsprosessen de siste ukene.

Lørdag 10. desember mottar Colombias president Juan Manuel Santos Nobels fredspris for sitt arbeid med å få slutt på den mer enn 50 år lange væpnede konflikten i landet. Kl. 17:30 samme ettermiddag møtes vi ved Tigeren på Jernbanetorget med appeller og musikalske innslag, før det tradisjonsrike fakkeltoget går mot Grand Hotell kl. 18:15.

Årets tog er en markering til støtte for den pågående fredsprosessen i Colombia, og en hyllest til colombiansk fredsbevegelse og alle som arbeider for fred i landet. Særlig ønsker vi å vise vår solidaritet med colombiansk sivilsamfunn som i tiår har båret fram arbeidet for fred og menneskerettigheter, og som til tross for å være under omfattende angrep i disse dager, fortsetter arbeidet for fullt.

Appeller ved Jan Egeland, Adriana Sossa, Heikki Holmås og Hedda Bryn Langemyr. Konferansier: Tuva Grimsgaard
Musikalsk innslag ved Nosizwe.

Enkeltmennesker og organisasjoner inviteres med dette til å tilslutte seg fakkeltoget!

Send en e-post til vilde@norgesfredsrad.no.

Relaterte saker