Ewa Weel Skram // Operaen hovedbilde
søndag 
18:00
Operahuset

Ewa Weel Skram // Operaen

Eva Weel Skram er en av landets aller mest folkekjære artister, og står bak en rekke popklassikere både på engelsk og norsk.

Ikke minst har Sogndalsjenta opparbeid et seg et imponerende stort og trofast konsertpublikum over hele landet, etter å ha turnert med eller mindre kontinuerlig de siste fem årene.

Skram har sluppet to album med norske tekster, Finne heim fra 2018 og Sleppe tak fra 2021, som har høstet strålende kritikker, og blitt omtalt som både brutalt ærlig og musikalsk modent.

Eva Weel Skram har lenge vært en av Norges mest distinkte popartister. Med albumet Sleppe tak ligger alt til rette for at hun skal bli allemannseie», skrev Dagsavisen i sin anmeldelse av sistnevnte album, noe som virkelig kan sies å ha slått til.

Relaterte saker

Eventbilde: Hamlet på Nationaltheatret
fredag
19:30

Hamlet på Nationaltheatret

Opplev Hamlet, teaterhistoriens største klassiker, aktualisert i en verden av politisk kaos – i Johannes Holmen Dahls renskårne regi.

Eventbilde: «Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum
lørdag

«Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum

Utstillingen skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Passer for både barn, ungdom og voksne.

Eventbilde: Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet
lørdag

Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet

Utstillingen viser hvordan tamme og ville dyr er en del av Oslos historie, hva dyrene har betydd for byen, og hva byen har betydd for dyrene.