Arrangementet er fullført.
Gled deg til en strålende kveld med skalldyr, tysk kvalitetsvin og en fantastisk produsent!
Alt det harde arbeidet til Eva Fricke har gitt fantastisk resultat. Ikke ble hun bare kåret som „Winzer-Aufsteiger des Jahres 2015“ i Frankfurter Allgemeine, men hun har også blitt kåret av det anerkjente gourmet magasinet Falstaff som» Årets nykomling» og Winemagazine Fine, utså henne til “Best Start Up Winery.” De fleste av verdens vinskribenter som Robert Parker, Jamie Good, James Suckling og Jancis Robinson nesten drukner Eva Frickes viner i poeng og superlativer. Og det er ikke uten grunn. I tillegg er alle vinene hennes økologiske eller biodynamiske.
Denne kvelden vil Eva være tilstede på Tjuvholmen og fortelle om sine viner. Det serveres et deilig skalldyrplatå som kan nytes til hennes viner.
Kr 895,- pr pers
Prisen inkluderer aperitiff, smaksprøver på vinene hennes og skalldyrplatå.
Det vil være anledning til å kjøpe flere av hennes viner utover kvelden, alt etter hva man ønsker og liker.
Bord kan bestilles på tjuvholmen@bolgenogmoi.no. Velkommen!