Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Et stykke plastikk hovedbilde
torsdag 
19:30
Kanonhallen

Et stykke plastikk

Dette er noe så sjelden som en klassisk situasjonskomedie om den liberale middelklassen, med sine høye sosiale ambisjoner og kulturelle jåleri – som selv ikke går på teater for å le.

Det er den anerkjente tyske dramatikeren og regissøren Marius von Mayenburg som nå setter sitt eget skuespill.

Nådeløst utleverer Mayenburg de kapitalismekritiske, men like fullt selvopptatte og utbyttende, blant oss. Det handler om maktstrukturer og maktmisbruk. Og midt i galskapen vasker Camilla. Spørsmålet er bare: Hvor lenge?

Et stykke plastikk hadde urpremiere på Schaubühne i Berlin i 2015, også da i Marius von Mayenburgs regi. Skuespillet er senere oppført på en rekke scener internasjonalt. Stykket skulle hatt norgespremiere på Nationaltheatret vinteren 2021, men ble utsatt på grunn av pandemien.

Les mer

Relaterte saker

Eventbilde: Impro med BMI!
tirsdag
18:30

Impro med BMI!

Nå er BMI tilbake på Latter! Det blir deilig improvisert humor i et forrykende tempo med musikk attåt. En lekende og annerledes forestilling som garantert ikke vil skuffe!

Eventbilde: Standup på Klubbscenen – Nye tekster!
onsdag
20:30

Standup på Klubbscenen – Nye tekster!

Komikernes egen testplattform for standup, sketsj, karakter, sang – hva som helst. Her får du oppleve splitter nytt materiale bli presentert for aller første gang.

Eventbilde: «Orfeus’ trøst» – opera for babyer
fredag
13:00

«Orfeus’ trøst» – opera for babyer

En operaopplevelse for barn i alderen 0–3 år!