Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Et dukkehjem 2 hovedbilde
lørdag 
17:00
Christiania Teater

Et dukkehjem 2

Høsten 2023 skal Pia Tjelta (Nora Helmer) gi liv til en av verdens viktigste kvinnelige teaterroller når den prisvinnende oppfølgeren settes opp på Christiania Teater. Med seg på scenen har hun bl. a. Ola G. Furuseth (Torvald), Flo Fagerli (Emmy) og skuespillerlegenden Anne Marit Jacobsen (tjenestepiken).

Sikre deg billetter

«Et dukkehjem 2» er skrevet av den prisbelønte amerikanske dramatikeren Lucas Hnath. I dette intelligente, eksistensielle og humoristiske dramaet – er vi tilbake 15 år etter at Nora smalt igjen døren. Stykket er en fortsettelse av Ibsens komplekse utforskning av tradisjonelle kjønnsroller, og portretterer et intelligent samtidsperspektiv om kampene, svakhetene og innsiktene som finnes i alle menneskelige relasjoner.

Etter at Nora (Pia Tjelta) har skapt et helt nytt liv for seg selv, befinner hun seg nå i en situasjon hvor hun må be sin tidligere ektemann, Torvald (Ola G. Furuseth), om en tjeneste. Men et slikt treff krever at Nora konfronteres med fortiden. I møte med familien hun forlot, må hun også møte seg selv. Hvem er hun nå? Og ikke minst: Hvem er de?

«Et dukkehjem 2» er en fengslende historie som gir seg i kast med å besvare alle spørsmålene originalen stoppet ved.

Les mer her.

Relaterte saker

Eventbilde: Den verdenskjente svarte komedien: Besøk av gammel dame
lørdag
18:00

Den verdenskjente svarte komedien: Besøk av gammel dame

Hva er du villig til å ofre for penger? Verdens rikeste dame vender tilbake til sin ruinerte hjemby – med både penger og hevnlyst i bagasjen.

Eventbilde: Forestillingen «Og verden forsvinner sikkert med meg»
lørdag
18:00

Forestillingen «Og verden forsvinner sikkert med meg»

«Og verden forsvinner sikkert med meg» er et oppsiktsvekkende, rasende, sårt og kompromissløst stykke fullt av språklig vidd, fandenivoldskhet og humor.

Eventbilde: Sommerstandup 2024
lørdag
20:30

Sommerstandup 2024

På Latter kan man nyte både mat, drikke og underholdning i HELE sommer!