Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Endelig blir det juleshow med hestene på Ekeberg! hovedbilde
søndag 
15:00
EKT Rideskole og Husdyrpark AS

Endelig blir det juleshow med hestene på Ekeberg!

Er du klar for «sirkus EKT»? Det er slik det kan føles når hester og ryttere kler seg opp og fremfører ulike typer innøvde oppvisninger. Manesjen er ridehuset på EKT, der juletrærne er tent og stjernene skinner i vinduer og barneøyne. Utøverne er elever ved rideskolen og ridende gjester. Programmet byr på fart og spenning, eleganse og moro med hester i alle størrelser. EKTs tradisjonsrike juleshow går helt tilbake til 1964, men i år er det to år siden sist og alle gleder seg stort!

Programmet vil i løpet av en innholdsrik time by på et variert utvalg av nesten alt ridesporten inneholder. Turnøvelser på ryggen til en hest, speilridning med flere ryttere og parhopping er blant innslagene du kan glede deg til. Luciatog på pyntede ponnier, ridning i damesadel, ridning uten utstyr, politijakt til hest og klassisk dressurridning. Til slutt kommer julenissen med noe godt til barna, og det blir gratis ridning på ponnier rundt juletrærne.

Velkommen til liten og stor! Billetter kan kjøpes her.

Husk å kle deg godt på selve dagen. Kafeutsalg til hyggelige priser i varmestua.

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på nissefest!
tirsdag
17:30

Bli med på nissefest!

Bærums Verk inviterer alle barn til å kle seg ut som smånisser og være med i nisseopptog.

Eventbilde: Snøfall – en juleforestilling
tirsdag
18:00

Snøfall – en juleforestilling

Teaterversjonen av Snøfall hadde urpremiere på Oslo Nye i 2018 og er basert på NRKs julekalendersuksess ved samme navn. Familieforestillingen mottok strålende anmeldelser og ble heddaprisnominert som Beste barneforestilling.

Eventbilde: Snødronningen – en musikal for små og store
tirsdag
18:00

Snødronningen – en musikal for små og store

Musikalen Snødronningen er en forrykende forestilling preget av Julian Berntzens fantasirike komposisjoner og Vidar Magnussens vittige tunge.