Søk i Aktiv i Oslo

Nyt sommervarmen i utebadet! hovedbilde
søndag 
Drammensbadet

Nyt sommervarmen i utebadet!

I år kommer det til å skje mange spennende aktiviteter ute gjennom hele sommeren!

Drammensbadet har GRATIS familie-bootcamp hver mandag og onsdag kl. 18.30. Les mer her.

Hele sommeren 2022 finner du to aktivitetsløyper på utebadet! En Treningsløype og en Familieløype. Treningsløypa er for deg/dere som ønsker en morsom og annerledes treningsøkt. Familieløypa er en fin aktivitet som kan gjennomføres med hele familien.

Nå har de også tilbud på SOMMERKORT til barn/ungdom fra 6-17 år! Sommerkortet passer perfekt for barn og ungdom som vil ha tilgang til badeanlegget inne og ute hele sommeren! På badeanlegget inne vil det være hoppetårn, wibit hinderløype og leker hele ferien. På utebadet er det hoppetårn, sklie og masse mer.  Les mer her.

Relaterte saker

Eventbilde: Familieomvisning på Nationaltheatret
onsdag
12:00

Familieomvisning på Nationaltheatret

Ser du etter noe gøy å gjøre sammen med barna i Oslo? Bli med på oppdagelsesferd gjennom Nationaltheatret og opplev hvordan teater blir til!

Eventbilde: Sommerprogram på Teknisk museum
torsdag

Sommerprogram på Teknisk museum

Teknisk museum har aktivitetsprogram hver dag i hele sommer! Se spennende utstillinger, bli med på omvisninger, prøv morsomme og lærerike aktiviteter, og la deg fascinere av spennende vitenshow.

Eventbilde: Gratis svømmeopplæring i sommer!
torsdag

Gratis svømmeopplæring i sommer!

Alle kursene er betalt av Oslo kommune. Dette er en fantastisk mulighet til deg i Oslo til å lære å svømme og ha det gøy i vann denne sommeren!