Arrangementet er fullført.
Kokkene hos Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan du enkelt kan lage flere retter av èn hovedråvare.
Denne ganger tar de for seg skreien som er i høysesong nå på vinteren. På dette kurset tar de for seg hele skreien og dere lærer å forberede fire ulike smaksrike middager, som du selv kan tilberede på ditt hjemmekjøkken.
Det blir en utfyllende demonstrasjon for hver av de fire ulike rettene, og de går gjennom hvordan du kan optimalisere bruken av råvaren hjemme, både med tanke på økonomi og tid.
Å lære ulike måter du kan bruke en råvare, vil gjøre at du kan bruke kreativiteten bedre, og utnytte de råvarene du kjøper til det fulle.
Du som deltager er med på å filitere skrei og gjøre den klar til de forskjellige rettene. Deltagerne får også lage de fire ulike rettene og smake på resultatet underveis i kurset.
Oppstart kl 17:00
Varighet: 3-4 timer
Pris: 1800,-
Denne kvelden vil du lære om fransk mat og vin i kombinasjon. Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige klassiske franske retter med spennende smakskombinasjoner og flotte, franske viner
Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.
Dere smaker og lærer litt om forskjellige champagner og nyter også bobler i andre former, mens Christian Radich glir ut Oslofjorden.