Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Egil Drillo Olsen – Mine kamper hovedbilde
søndag 
15:30
Hadeland Glassverk

Egil Drillo Olsen – Mine kamper

Nå har du sjansen til å møte Egil Drillo Olsen live, og høre ham fortelle:

I samtale med forfatter Alfred Fidjestøl får du høre om Egils enestående spiller- og trenerkarriere, om oppveksten i et radikalt arbeiderklassemiljø i Fredrikstad og om hvordan han med sine uendelige dribleraid skulle bli en av de mest markante spillerne i sin generasjon.

Etter karrieren ble han fotballforskeren og fagmannen som trente lag i lavere divisjoner, før han litt tilfeldig overtok det norske landslaget som vikartrener i 1990. Han overtok et av de dårligste landslagene i Europa og førte det til to VM-sluttspill og en andreplass på FIFA-rankingen. Han vant kamper mot de beste lagene i verden, men måtte likevel stadig ta omkamper om egen fotballfilosofi.

Egil er en utholdende mann!

Søndag 22. mai kl. 15.30 besøker Egil og Alfred Hadeland Glassverk, og vi kan love en spennende ettermiddag! Og hvem vet – kanskje vil Drillo-isen også kunne oppleves i vårsola på Hadeland?

Egil Drillo Olsen er i vinden for tiden – biografien Mine kamper kom for ikke så altfor lenge siden, Drillo-isen ble relansert i 2021, og filmen Alt for Norge har premiere 22. april. Filmen forteller historien om Norges beste landslag noen sinne, Drillos, og vi får et unikt innblikk i trenerfilosofien og arbeidsmetodene til Egil Olsen, vår mestvinnende landslagstrener gjennom tidene.

Relaterte saker

Eventbilde: Mestring og glede i Oslo Klatrepark
torsdag
10:00

Mestring og glede i Oslo Klatrepark

Klatring i tretopp-klatrebaner gir en flott opplevelse og mestringsfølelse. Banene har ulik vanskelighetsgrad og høyde.

Eventbilde: Plantemarked i Botanisk hage
søndag
10:00

Plantemarked i Botanisk hage

Denne dagen får du kjøpt planter som er dyrket frem i våre veksthus av ildsjeler i Botanisk hages Venneforening. Her kan du finne planter som ikke er vanlige på de fleste hagesentre.

Eventbilde: Verdens miljødag – og Oslo er med
søndag
11:00

Verdens miljødag – og Oslo er med

For å feire verdens miljødag inviterer Oslo kommune til et gøyalt og lærerikt miljøarrangement på SALT for hele familien. En dag med aktiviteter, småprat om naturen, musikk og moro for store og små.