Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Egil Drillo Olsen – Mine kamper hovedbilde
søndag 
15:30
Hadeland Glassverk

Egil Drillo Olsen – Mine kamper

Nå har du sjansen til å møte Egil Drillo Olsen live, og høre ham fortelle:

I samtale med forfatter Alfred Fidjestøl får du høre om Egils enestående spiller- og trenerkarriere, om oppveksten i et radikalt arbeiderklassemiljø i Fredrikstad og om hvordan han med sine uendelige dribleraid skulle bli en av de mest markante spillerne i sin generasjon.

Etter karrieren ble han fotballforskeren og fagmannen som trente lag i lavere divisjoner, før han litt tilfeldig overtok det norske landslaget som vikartrener i 1990. Han overtok et av de dårligste landslagene i Europa og førte det til to VM-sluttspill og en andreplass på FIFA-rankingen. Han vant kamper mot de beste lagene i verden, men måtte likevel stadig ta omkamper om egen fotballfilosofi.

Egil er en utholdende mann!

Søndag 22. mai kl. 15.30 besøker Egil og Alfred Hadeland Glassverk, og vi kan love en spennende ettermiddag! Og hvem vet – kanskje vil Drillo-isen også kunne oppleves i vårsola på Hadeland?

Egil Drillo Olsen er i vinden for tiden – biografien Mine kamper kom for ikke så altfor lenge siden, Drillo-isen ble relansert i 2021, og filmen Alt for Norge har premiere 22. april. Filmen forteller historien om Norges beste landslag noen sinne, Drillos, og vi får et unikt innblikk i trenerfilosofien og arbeidsmetodene til Egil Olsen, vår mestvinnende landslagstrener gjennom tidene.

Relaterte saker

Eventbilde: Runderidning for barn hos EKT
mandag
00:00

Runderidning for barn hos EKT

Runderidning er ponniridning for barn fra 1 til 12 år. Runderidningen foregår i en egen arena hvor ponniene leies en runde med leier fra EKT.

Eventbilde: Besøk EKT Husdyrpark
mandag
00:00

Besøk EKT Husdyrpark

Alle dager, hele året, kan du hilse på dyrene i Husdyrparken på EKT.

Eventbilde: Velkommen til babydans på Sentralen
mandag
13:00

Velkommen til babydans på Sentralen

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.