Arrangementet er fullført.

Eggende dager i påskeferien hovedbilde
mandag 
10:00
Naturhistorisk museum

Eggende dager i påskeferien

Det blir Eggende dager på museet i påskeferien for hele familien. Naturhistorisk museum holder åpent 10-17 hver dag. Bli med på jakt etter gullegg i utstillingene, og vinn et av eggene proppet med overraskelser. Se egg i forskjellige størrelser, former, farger og mønstre fra ulike dyr. Hvilken fugl har det største, og hvilken har det minste?Naturhitorisk museum gir deg selvsagt svaret på hva som egentlig kom først av høna og egget.

Tid og sted: 13. apr. 2019 22. apr. 2019, Zoologisk museum (Colletts hus)

Aktiviteter

Det blir stilt ut egg i ulike størrelser, former, farger og mønstre. Dette er egg fra samlingene våre som vanligvis ikke er synlig for publikum. I utstillingene deler vi også morsomme fakta om egg. Blant annet gir vi deg svaret på hvilket dyr som har det aller største egget, du vil kanskje bli overrasket! Og en gang for alle skal du få vite hvem som kom først av høna og egget.

Vi har gjemt fem gullegg i dyreutstillingene våre. Finn alle eggene skriv ned navnet på dyrene som passer på dem. Svarene leverer du i museumsbutikken. Vi trekker ut fem heldige vinnere som får ett egg hver stappfulle av overraskelser. Gulleggene er gjemt i utstillingene «Norske sal» og «Verdens dyr». Konkurransen avsluttes andre påskedag, 22. april, og vinnerne trekkes dagen etter.

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på ungdomsseilas i sommer
mandag

Bli med på ungdomsseilas i sommer

Sammen med nye venner kan du ta båtførerprøven og få spennende maritime opplevelser. Alt i løpet av en sommeruke!

Eventbilde: Buzz 2021 for barn og ungdom
mandag
10:00

Buzz 2021 for barn og ungdom

Oslo Jazzfestival inviterer igjen unge musikkentusiaster mellom 6 og 16 år til musikkverkstedet Buzz 9.-14. august, med framføringer på festivalen Kids in Jazz!

Eventbilde: Martemos teaterworkshop
søndag
16:15