Arrangementet er fullført.

D’Sound på Vulkan Arena hovedbilde
lørdag 
Vulkan Arena

D’Sound på Vulkan Arena

D’Sound har siden debutsingelen «Real Name» i 1996 vært en av landets mest profilerte band med suksess både i Norge og utlandet. Lørdag 12. oktober er de tilbake på Vulkan Arena! Sist gang D’Sound spilte på Vulkan Arena, var det et jublende publikum som heiet og hoiet nye Mirjam inn. Jubelen varte hele konserten, med deres fantastiske låter og rå rytmer. Dette blir garantert like bra!

Det var en stor forandring som skjedde sommeren 2018, da tidligere vokalist og låtskriver Simone, bestemte seg for å forlate musikkbransjen og overlot plassen til 27 år gamle Mirjam Omdal. Samtidig startet et nytt kapittel da de ga ut den første singelen med Mirjam, «It’s Just Me», som ble hørt mye på radio. «Mr. Unicorn», deres helt nye og ferske låt, som de også skal kjempe med i årets Melodi Grand Prix 2. mars, har Mirjam skrevet sammen med D’Sounds Kim Ofstad og Jonny Sjo, og Magnus «Magnify» Martinsen, som har vært med å produsere låta.

Siden midten av 1990-tallet har Spellemann-vinnerne i D’Sound vært en viktig drivkraft i norsk popmusikk. De tre originale medlemmene Kim Ofstad, Jonny Sjo og Simone Eriksrud har ikke bare stått bak seks album og en lang rekke hits de selv har gitt ut, men de har også vært bakmenn til mange suksesser. Kim og Jonny produserte bl.a. Madcons europeiske monsterhit “Beggin’” og Kim skrev og produserte deres “Glow” som ble lansert under finalen i Eurovision Song Contest. Mirjam Omdal har allerede markert seg med sitt band Bae Louie og i TV2s The Voice der hun i 2017 kom til semifinalen. Det var der hun første gang møtte D’Sounds bassist Jonny Sjo og var starten på det nye samarbeidet.

Deres ferskeste låt «Mr. Unicorn», som D’Sound skal opptre med i Oslo Spektrum under årets MGP-fest, handler om de gutta som tenker mer på andre enn seg selv sier Mirjam;

«Du vet han fyren jentene var venner med på ungdomsskolen. Han som var snill, hjalp andre, lærte folk basketball i storefri, gav komplimenter i klasserommet, var søt, hadde litt kviser og var litt lav. En skikkelig godgutt og definitivt mammas gullgutt. Han var populær blant jentene, ALLE ville være venn med han, men ingen ville være kjæreste med han. Så vokser han opp, har fått en jobb han er passionate for, blitt høy, trener passelig mye, hjelper venner og fremmede om hverandre, og kvisene er for lengst borte. Typisk at alle jentene vil ha han nå, men han er ikke tilgjengelig nå fordi han tenker mer på andre enn seg selv. HAN er Mr. Unicorn».

Relaterte saker

Eventbilde: Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!
fredag
19:00

Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.

Eventbilde: Operafest for alle
fredag
19:00

Operafest for alle

Her byr de på operakveld med feststemning og bravorop. Det blir lange kjoler, høye toner, gråt og tenners gnissel på ekte operavis.

Eventbilde: Avslutningskonsert med KORK
lørdag
20:00

Avslutningskonsert med KORK

KORK feirer 75 år, og årets avslutningskonsert byr på et bredt aldersspenn av norske musikere og komponister.